324379001

Başkan Halit Doğan görevi devraldı

Başkan Halit Doğan görevi devraldı

31 Mart Yerel Seçimlerinde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Halit Doğan, Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen devir teslim töreniyle görevi eski Başkan Mustafa Demir’den devraldı.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Halit Doğan düzenlenen törenle göreve başladı. Bugün mazbatasını alan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’ne geldi. Büyükşehir Belediyesi bürokratları MHP İl Başkanı Burhan Mucur, AK Parti Teşkilat yöneticileri ve üyeleri ile vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Doğan, devir teslim töreni için başkanlık makamına geçti. Burada eski Başkan Mustafa Demir ile bir araya geldi.


Devir teslim töreninde konuşan eski Başkan Mustafa Demir, “Samsun’da 31 Mart Yerel Seçimlerinde çok ciddi bir oyla beraber kazanan Halit Doğan kardeşime bugün görevi devredip buradan ayrılacağız. Halit kardeşim bizim teşkilatlarımıza yetişmiş bir kardeşimiz. Benim il başkanlığı döneminden itibaren çok emekleri olan bir kardeşimiz. Şimdi bayrağı Halit kardeşim devralıyor. Hakikaten çok güzel bir lansman hazırladı, tebrik ediyorum çok özel çok vizyoner. Onların gerçekleşmesi Samsun’u Allah’ın izniyle hem Türkiye’de hem de dünyada hatırı sayılır bir yere getirecek. Samsun bölgenin merkezi. Yaptığı her icraatla, her faaliyetle, kat ettiği her mesafeyle hem kendi insanlarına hem de Türkiye’ye öncülük eden bir şehir. Dolayısıyla hakkını vererek, hepimizin gayretleriyle Halit Başkanım aldığı bu ağır sorumluluğu inşallah çok daha güzel yerlere taşıyacak, uzun yıllar bu şehre hizmet etmesine de katkı verecek” dedi.


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ise konuşmasında şunları söyledi: “Bu bir bayrak değişimi nihayetinde. Siz bizim ağabeyimizsiniz, kurucu il başkanımızsınız, Samsun’daki AK Parti kuruluş beyannamesinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile sizin imzanız ve adınız var. Sizden bu bayrağı devir alıyor olmak bizim sorumluluğumuzu daha da fazla artırıyor. Samsun Karadeniz’in önemli bir şehri, parlayan yıldızı. İnşallah biz de geçmişten, tüm belediye başkanlarımızdan aldığımız bu tecrübeyi birikimi, daha ileriye taşırız. Samsunumuza hayırlı uğurlu olsun. Yaptığınız tüm hizmetlerden dolayı bende size teşekkürlerimi arz ediyorum. Biz her zaman sizin yanınızdayız. Dün Sayın Cumhurbaşkanımız’ da, biz il yönetimi toplantısındayken aradılar ‘Gerçekten yüzümüzü Ak ettiniz Samsun’da’ dediler. Teşekkürlerini beyan ettiler. Seçim sürecini birlik beraberlik içerisinde yaşadık. Neticesinde de bereketini almış olduk. Samsun bu seçim sürecini en iyi neticeyle atlatan illerden bir tanesi oldu. Samsun’u daha da ileriye taşımayı Rabbim bizlere nasip etsin.”
Konuşmaların ardından eski Başkan Mustafa Demir, yeni Başkan Halit Doğan’a mührü teslim ederek başkanlık görevini devretti. Karşılıklı çiçek takdiminin ardından tören sona erdi.



 

 

 


Samsun,Samsun Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu