324379001

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR

Başkan Şenlikoğlu: “5 yıllık görev süremiz içerisinde başarılı çalışmalar yürüterek gönüllere girmişiz. İkinci dönemimizde de hep beraber el ele vererek bu güzel şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Göreve başladığı günden bu yana gerçekleştirdiği dev projelerle Giresun’un çehresini değiştiren ve şehri geleceğe hazırlayan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, her fırsatta esnafları ziyaret ederek, onların talep ve istekleri yerinde dinlemeye devam ediyor.

Başkan Şenlikoğlu’nun son durağı, Hacı Hüseyin Mahallesi Atatürk Bulvarı ve Gemilerçekeği Mahallesi Sagae Caddesi’nde yer alan esnaflar oldu.

Bölgedeki esnafları tek tek ziyaret ederek “Hayırlı işler ve bol kazançlar” dileyen, hal ve hatırlarını sorup talep ve önerilerini dinleyen, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Şenlikoğlu, “2019 seçimleri öncesinde verdiğimiz taahhütleri yerine getirdiğimiz için alnımız ak, başımız dik bir şekilde göğsümüzü gererek geziyoruz. Bir yandan esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini alırken, bir yandan da yaptığımız hizmetleri en ince detayına kadar halkımıza anlatıyoruz. İlk dönemimizde hayata geçirdiğimiz projelerimizi ve ikinci dönemdeki hedeflerimizi vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Bizlere gösterilen ilgiden de anlıyoruz ki 5 yıllık süre içerisinde başarılı çalışmalar yürüterek, gönüllere girmişiz. İkinci dönemimizde de hep beraber el ele vererek bu güzel şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten ve yapılan hizmetlerden duydukları mutluluğu ifade eden esnaflar, Başkan Şenlikoğlu’na teşekkür ederek, başarılarının devamı dileğinde bulundular.


Giresun,Giresun Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu