324379001

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU HİZMET İÇİN ANKARA-GİRESUN ARASINDA MEKİK DOKUMAYA DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU HİZMET İÇİN ANKARA-GİRESUN ARASINDA MEKİK DOKUMAYA DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU HİZMET İÇİN ANKARA-GİRESUN ARASINDA MEKİK DOKUMAYA DEVAM EDİYOR

Giresun’a yatırım ve projeler konusunda mesafe kat etmek için sürekli olarak bir ayağı Ankara’da olan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Ankara temasları kapsamında önemli ziyaretler gerçekleştirdi.

Başkan Şenlikoğlu, ilk olarak İller Bankası Genel Müdürü Recep Türk’ü ziyaret ederek bir süre görüştü. Şenlikoğlu, hayata geçirdiği yatırım ve hazırladığı projeler hakkında Genel Müdür Recep Türk ile görüş alışverişinde bulundu. Genel Müdür Türk, ziyaretinden dolayı Başkan Şenlikoğlu’na teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Belediye Başkanı Şenlikoğlu, ikinci ziyaretini ise Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen’e gerçekleştirerek, Giresun’da Karayolları Genel Müdürlüğü’nü ilgilendiren projelerle ilgili istişarelerde bulundu ve destek istedi.

Başkan Şenlikoğlu, görüşmede ilgili konuları anlattı ve çözümlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Genel Müdür Türk ziyaretinden dolayı Şenlikoğlu’na teşekkür ederek, Giresun’a yapılan yatırımları yakından takip ettiklerini söyledi.

Yakın ilgi ve alakadan dolayı Genel Müdürler Recep Türk ve Ahmet Gülşen’e teşekkür eden Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Kendilerine Giresun’umuzun sorunlarını ve çözüm taleplerimizi aktardık. Bakanlıklar ve Genel Müdürlükler düzeyindeki görüşmelerimizi her başkent seferimizde gerçekleştiriyoruz. Tüm enerjimizi Giresun’umuz için harcayıp projelerimizi planladığımız programlara göre yürütmeye devam edeceğiz." dedi.

Başkan Şenlikoğlu, ayrıca Giresun Milletvekili Ali Temür’ü de TBMM’de ziyaret ederek, Giresun’da yürütülen proje ve çalışmalarla ilgili istişarede bulundu.

Son olarak ise TBMM’de AK Parti grup toplantısına katılarak AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hitaplarını dinleyen Başkan Aytekin Şenlikoğlu: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dünyaya verdiği cesur mesajlarla, kararlığıyla, duruşuyla ve mazlumun yanında olmasıyla liderimizle gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.


Giresun,Giresun Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu