324379001

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN MAHALLE KREŞLERİ PROJESİ AİLELERİ ÇOK SEVİNDİRECEK

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN MAHALLE KREŞLERİ PROJESİ AİLELERİ ÇOK SEVİNDİRECEK

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN MAHALLE KREŞLERİ PROJESİ AİLELERİ ÇOK SEVİNDİRECEK

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun ikinci dönem projeleri arasında vaat ettiği mahalle kreşleri projesi aileleri çok sevindirecek.

Ailelere çok özel imkânlar sunacak olan mahalle kreşleri çocukların bakımı ve beslenmesi için yüksek kalitede hizmet verecek.

Makul ve kabul edilebilir bir maddi karşılıkta aileler çocuklarını güvenle emanet edebilecekleri nezih ve modern kreşlere gönderecek.

Kreşler çocukların gün boyunca devam eden etkinliklerle eğlenerek, öğrenmelerini sağlayarak güvenli yapısı ve uygun fiyatıyla ailelerin ilk tercihi olacak. Kreş projesi aynı zamanda kadınların istihdama katılmasını da kolaylaştıracak.

Kreşlerde; 4 adet etkinlik atölyesi, uyku odası, yemek odası, yaratıcılık atölyesi ve etkinlik bahçesi bölümleri bulunacak.

ŞENLİKOĞLU: “HEMŞEHRİLERİMİZİN BEKLENTİLERİNE CEVAP VERİYORUZ”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun için yeni projeler üretmeye devam ettiklerini belirterek, “5 yıldır bu şehri sokak sokak geziyor, vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyorum. Ailelerin mahalle kreşleri isteği her seferinde karşımıza çıktı ve biz de bunu olumlu ve yerinde karşıladık. Çocukları eğitim hayatının ilk ve en önemli aşaması onları geleceğe emin adımlarla hazırlayan okul öncesi eğitimdir. Ayrıca kadınların, çalışma hayatında daha fazla yer alabilmeleri için çocuk bakım ve eğitim hizmetlerinin olması gerekir. İş ve özel yaşam açısından bu proje apayrı bir yer ediniyor. Mahallelerimizde uygun alanları tespit ederek ardından projelendirme aşamasına geçeceğiz. Şimdiden şehrimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.


Giresun,Giresun Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu