324379001

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN YENİ OTOBÜS TERMİNALİ PROJESİNE TAM NOT

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN YENİ OTOBÜS TERMİNALİ PROJESİNE TAM NOT

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN YENİ OTOBÜS TERMİNALİ PROJESİNE TAM NOT

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yeni dönem projeleri arasında öncelik verdiği Şehirlerarası Otobüs Terminali projesini duyurdu. Şenlikoğlu, mevcut otogarın modern şehir standartlarının çok altında kaldığını belirtirken, yeni terminalin Giresun’a yakışır bir nitelikte olacağını vurguladı.

Şehirdeki büyük bir eksikliği giderecek olan ve vatandaşlar tarafından da olumlu karşılanan proje, şehirlerarası yolcu taşımacılığına yeni bir vizyon kazandıracak. Yeni otobüs terminali projesinde; 18 araçlık otobüs peronu, 50 araçlık ziyaretçi otoparkı, 28 adet bilet ofisi, restoranlar-kafeteryalar, misafirhane, çok amaçlı etkinlik salonu, sağlık kabini, kişisel ihtiyaç alanı ve yönetim ofislerinin yer alacağı belirtildi.

Vatandaşlar, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun yeni dönem projeleri arasında otobüs terminalini görünce büyük mutluluk duydular.

“YENİ OTOGAR GİRESUN’UMUZA YAKIŞACAK”

Şenlikoğlu, terminalin Karadeniz sahil yoluyla bağlantısında bir sorun olmamasının avantaj olduğunu belirterek: “Yeni otogar projemizin hizmete girmesiyle Giresun'un modern bir otogara kavuşacak. Mevcut otogar şehrimizin ihtiyaçlarını karşılamada yetersiz durumda. Yeni terminal insanlarımıza daha huzurlu ve konforlu hizmet alma imkanı sağlayacak. Yeni şehirlerarası otobüs terminali projemiz modern bir görünüme sahip ve Giresun’a yakışır nitelikte olacak. İnsanların daha huzurlu, daha konforlu şekilde hizmet almalarını sağlama yönünde hareket ediyoruz. Terminal projemizi günün koşullarına göre, aynı yerinde projelendirmek için gerekli hazırlıklarımızı şimdiden yapıyoruz. İnşallah ikinci dönemimizde otobüs terminalimizin ihalesini yaparak hizmete sunacağız. Yeni yapılacak terminalin hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bizlere inanan, güvenen hemşehrilerimize layık olma yönünde daha iyi hizmetleri sunmaya devam edeceğiz.” dedi.


Giresun,Giresun Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu