324379001

Başkan Topaloğlu’ndan öğrencilere motivasyon yemeği

Başkan Topaloğlu’ndan öğrencilere motivasyon yemeği

Başkan Topaloğlu’ndan öğrencilere motivasyon yemeği

Eğitime yaptığı katkılarla birçok belediyeye örnek olan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu'nda üniversiteye ücretsiz olarak hazırlanan öğrencilerle yemekte bir araya geldi.

Göynük Mahallesi'ndeki Mirage Park Resort Otel'de düzenlenen yemek programına, Belediye Başkanı Topaloğlu'nun yanı sıra eşi Fikriye Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Vekili Mustafa Bilici, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, CHP Kemer İlçe Başkanı Adem Barış, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri Recep Yılmaz, Semih Top, Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu Müdürü Suat Göv, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Başkan Topaloğlu, ücretsiz olarak üniversiteye hazırlanan öğrencileri kapıda karşılayarak tek tek selamlaştı.

Yemek programında öğrencilerin masalarını da dolaşan Başkan Topaloğlu, öğrencilere bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu.

Başkan Topaloğlu, programda yaptığı açıklamada, kendilerini ve öğrencileri misafir eden Mirage Park Resort Otel genel müdürü ve çalışanlarına teşekkür ettiğini söyledi.

Kurs merkezinde ücretsiz olarak üniversiteye hazırlanan 400 öğrenciyle yemek programında bir araya gelmekten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Başkan Topaloğlu, “Güzel bir motivasyon yemeği oldu. Çocuklarımız birbirleriyle kaynaşıyorlar. Geçen sene Antalya ve Kemer birincisi Türkiye 117'ncisi olan Şevval Yağmur Öztürk de burada. Bu tür etkinlikleri ara sıra yapmak gerekiyor. Çünkü her zaman ders olmaz. Çocuklarımızın da morale ve motivasyona ihtiyacı var. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Gözlerindeki mutluluğu herkes görüyor. Çocuklarımız için hiçbir masraftan kaçmıyoruz. Onları çok seviyoruz.” dedi.

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN TOPALOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Öğrencilerden Ela Nur Efe, Başkan Topaloğlu'na her şey için teşekkür ettiğini ifade ederek,” Başkanımız emekli öğretmen olduğu için bizi çok iyi anlıyor. İhtiyaçlarımızı ve isteklerimizi biliyor ve bunlara yönelik güzel çalışmalar yapıyor. Bizim için davetler, mangal partileri, yemek programları düzenliyor. Eğitim hayatımızda da ücretsiz kitap, servis ve testler konusunda da bize yardımcı oluyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Öğrencilerden Buse Koca, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na her zaman yanlarında olduğu için ve yemek programı için teşekkür ettiğini dile getirdi.

Öğrencilerden Deniz Tepe de Başkan Topaloğlu'nun kendilerine yaptığı jestlerin karşılığı olarak derslerine çok çalışacaklarının sözünü verdiğini kaydetti.

Öğrencilerden Aydın Çavuşoğlu ise Başkan Topaloğlu'nun kendilerine sağladığı ücretsiz servis, ücretsiz test ve kitap desteğinden dolayı teşekkür ettiğini anlattı.

Öğrencilerden İsmail Ateş, motivasyon yemeği için Başkan Topaloğlu'na teşekkür ettiğini söyledi.

Öğrencilerden Yusuf Çolak da Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun kendilerine sunduğu eğitim imkanları ve eğlence aktivitelerinden dolayı kendisine teşekkür ettiğini aktardı.

Öğrencilerden Umut Uçar ise yemek programı ve kendilerine verdiği hizmetlerden dolayı Başkan Topaloğlu'na minnettar olduklarının altını çizdi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yemek sonrasında otelde düzenlenen eğlence programında öğrencilerle dans ederek eğlendi.


Antalya,Kemer Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu