324379001

Başkan Topaloğlu’ndan öğrencilere zirvede motivasyon etkinliği

Başkan Topaloğlu’ndan öğrencilere zirvede motivasyon etkinliği

Başkan Topaloğlu’ndan öğrencilere zirvede motivasyon etkinliği

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezinde eğitim alan öğrencileri 2365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı'nın zirvesinde karla buluşturup köfte ekmek ikramında bulundu.

Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu'nda ücretsiz olarak üniversiteye hazırlanan öğrencilerin sınav ve ders stresinden uzaklaşması ve motivasyonlarını artırmaya yönelik yapılan etkinlikte öğrenciler ve öğretmenler, yaklaşık 12 dakikalık teleferik yolculuğunun ardından 2 bin 365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı'nın zirvesine ulaştı.

Başkan Topaloğlu, öğrencileri zirvede karşıladı. Zirvede karla karşılaşan öğrenciler soğuk havaya rağmen gönüllerince eğlendi ve Kemer manzarasını izledi.

Bol bol hatıra fotoğrafı da çektiren öğrenciler, etkinliği düzenleyen Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.

Başkan Topaloğlu öğrencilere elleriyle köfte pişirdi

Zirvede öğrencilere kar eşliğinde köfte ekmek sözünü de yerine getiren Başkan Topaloğlu, geleceğin teminatı olan öğrencilere kendi elleriyle köfte pişirdi ve ikram etti.

Yemek sırasında masaları tek tek dolaşarak öğrencilerle sohbet eden Başkan Topaloğlu, bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu.

Yemekten sonra açıklama yapan Başkan Topaloğlu, öğrencilerle bir arada olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Kar yağdı ve öğrencilerimizi zirveye çıkardık. Sucuk ekmek partisi yapalım dedik ama bunu Ahmet Erkal Spor Tesislerinde yapalım dedik. Bugün köfte ekmek yaptık. Öğrencilerimiz, üniversiteye yoğun şekilde hazırlanıyorsunuz. Hepinize başarılar diliyorum. Sizleri seviyoruz.” dedi.

Kurs Müdürü Suat Göv de öğrencilere ve eğitime katkısından dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür ettiğini söyledi.

Öğrencilerden teşekkür

Öğrencilerden Semih Akan, “Sınav stresinden uzaklaşmamız için başkanımız bize çeşitli etkinlikler yapıyor. Tahtalı Dağı'nın zirvesine geldik. Kendisini çok seviyoruz ve sonsuz destekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerden Buse Koca da Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun her zaman yanlarında olduğuna işaret ederek, “Yine başkanımız yine etkinlik. Başkanımızı her konuda destekliyoruz. Kendisi de bir emekli öğretmen olduğu için sınav senemizde bizi çok iyi anlıyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Burada doyasıya karın tadını çıkarıyoruz.” diye konuştu.

Öğrencilerden Açelya Deniz Tur, “Başkanımız bugün bizi zirveye çıkardı. Bundan çok memnunuz. Sınav stresinden biraz uzaklaşmış olduk. Derslerimizin çok yoğun geçmesi bizi strese sokuyordu. Bu etkinlik bize iyi geldi ve derslerimize pozitif olarak yansıyacağına inanıyorum.” dedi.

Öğrencilerden Ahmet Barkın ise Başkan Topaloğlu'nun kendileri için yaptığı etkinliğin motivasyon anlamında çok güzel olduğunu ve emeklerinden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür ettiğini dile getirdi.

Öğrencilerden Kaan Ada Eskikambur da yapılan etkinliğin kendileri için motivasyon etkinliği olduğuna değinerek, Başkan Topaloğlu'na teşekkür etiğini aktardı.

Öğrencilerden İlayda Nisan Özkan da Başkan Topaloğlu'nun öğrencilere verdiği tüm imkanlardan dolayı çok mutlu olduklarına vurgu yaparak, “Motivasyon etkinliği için Başkan Topaloğlu'na teşekkür ettiğini kaydetti.


Antalya,Kemer Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu