324379001

Başkan Topaloğlu’ndan öğretmenlere anlamlı hediye

Başkan Topaloğlu’ndan öğretmenlere anlamlı hediye

Başkan Topaloğlu’ndan öğretmenlere anlamlı hediye

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, kendisinin de mezun olduğu Aydın Ortaklar İlköğretmen Okulu'nun tarihçesini anlatan “Köy Enstitüsünden Yansımalarla Ortaklar İlköğretmen Okulu” kitabını Kemer'de görev yapan öğretmenlere hediye etti.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın tarihi 100 okul listesinde de yer alan dönemin önde gelen Köy Enstitülerinden biri olan Aydın Ortaklar İlköğretmen Okulu'ndan mezun olan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, öğrenim gördüğü okulun tarihçesini anlatan kitapları Kemerli öğretmenlere hediye etti.

Türk eğitim hayatının mihenk taşlarından biri olan okulun anlatıldığı ve Ahmet Nuri Doğan ile Mustafa Özmen'in kaleme aldığı İş Bankası yayınlarından çıkan kitabı öğretmenler gününde öğretmenlere dağıtan Başkan Topaloğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Her yıl olduğu gibi bu yıl da 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmen arkadaşları eşleri ve çocuklarıyla birlikte 950 kişi Kemer'de bir otelimizde misafir ettik. Birlikte yemeğimizi yedik. Sohbet ettik. Hep birlikte eğlendik. Onlara bu yıl benim de mezun olduğum, Ortaklar İlköğretmen Okulu'nu anlatan bir kitap hediye ettik. Aydın Ortaklar İlköğretmen Okulu daha önce bir köy enstitüsüydü. Öğretmen arkadaşlarımız da bundan çok mutlu oldu. Öğretmen arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum.”


Antalya,Kemer Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu