324379001

Başkan Uysal, kupa töreninde

Başkan Uysal, kupa töreninde

Başkan Uysal, kupa töreninde

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu (TGGF) CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi'nin 2023 yılı ödül töreni, İstanbul’da gerçekleştirildi. Eresin Topkapı Hotel'de düzenlenen etkinlikte Başkan Uysal’la Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Özcan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. 

Törende, bu yıl ilk düzenlenen ligi 71 puanla zirvede tamamlayan Muratpaşa Belediyespor başpehlivanı, er meydanlarında “Paşa’nın Aslanı” olarak anılan Orhan Okulu kupasını aldı. Ödül töreninde Okulu’yu yalnız bırakmayan Başkan Uysal, şunları söyledi:

“Orhan Okulu, Muratpaşa’mızın yetiştirdiği değerli bir sporcudur. Her zaman gurur duyduğumuz bir isim olmuştur. CW Enerji Yağlı Güreş Ligi’nde elde ettiği şampiyonluk, onun başarısının ve yeteneğinin bir göstergesidir. Bu yıl ilk kez düzenlenen CW Enerji Yağlı Güreş Ligi’nde şampiyonluğa ulaşan Orhan Okulu’yu kutluyor, Muratpaşa’mızı, Antalya’mızı en iyi şekilde temsil ettiği için kendisine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Okulu ise “Bu şampiyonluk Muratpaşa’ma, Antalya’ma ve tüm Türkiye’ye armağan olsun. Desteklerini esirgemeyen başta Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” diyerek şampiyonluk sevincini yaşadı.
Antalya,Muratpaşa Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu