324379001

Başkan Uysal’dan kardeş belediyeye ziyaret

Başkan Uysal’dan kardeş belediyeye ziyaret

Başkan Uysal’dan kardeş belediyeye ziyaret

Başkan Uysal, 2014’te kardeş kent protokolü imzaladığı Eskişehir’in yaklaşık 400 bin nüfuslu ilçesi Tepebaşı’nı ziyaret etti. Başkan Uysal, Eskişehir’de Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u da ziyaret etti. Uysal, Tepebaşı Belediyesi Başkanı Ataç’la buluşmasında belediyecilik çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

İkili, görüşmenin ardından Tepebaşı Belediyesi hizmet binası içinde yer alan ‘Pişmiş Toprak Sempozyumu’ eserleri ‘Geri Dönüşüm Atölyesi’ ve Tarih Vakfı işbirliğinde hazırlanan ‘Milli Mücadele’de Eskişehir ve 100. Yılında Eskişehir’in Kurtuluşu’ sergisini gezdi.

Tepebaşı Belediyesi’nde düzenlenen sergi ziyaretlerinin ardından ise Başkan Uysal ve Başkan Ataç Gökkuşağı Kafe’de istihdam edilen özel bireyler ile bir araya geldi. Ardından Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisi Su Sporları Merkezi, Melih Savaş Yaşam Köyü’nde yer alan Dil ve Konuşma Terapisi Merkezi, İbrahim Ethem Kesikbaş Engelliler Montaj Atölyesi, İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası ve Koroları Eğitim ve Çalışma Merkezi, Çocuk Ağız Diş Sağlığı Polikliniği ziyaret edildi. İki Belediye Başkanı, Yeşiltepe Belde Evi’nde kurslara katılan kadınlarla da buluştu. Başkan Uysal ziyaretlerin ardından ise hayata geçirilen projeleri için Başkan Ataç’ı tebrik etti.
Antalya,Muratpaşa Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu