324379001

BAŞKAN YÜCEL’İN MEGA PROJESİ KONAKLI SPOR KOMPLEKSİ YÜKSELİYOR “OFFROAD VE GÖSTERİ ALANI HAFTA SONU KULLANIMA AÇILACAK”

BAŞKAN YÜCEL’İN MEGA PROJESİ KONAKLI SPOR KOMPLEKSİ YÜKSELİYOR “OFFROAD VE GÖSTERİ ALANI HAFTA SONU KULLANIMA AÇILACAK”

BAŞKAN YÜCEL’İN MEGA PROJESİ KONAKLI SPOR KOMPLEKSİ YÜKSELİYOR “OFFROAD VE GÖSTERİ ALANI HAFTA SONU KULLANIMA AÇILACAK”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Konaklı Mahallesi’nde yapımı devam eden Konaklı Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu. 200 bin metrekarelik alandaki çalışmaları denetleyen Başkan Yücel, “Projemiz hızla yükselirken, gençlerimize söz verdiğimiz off-road ve gösteri alanımızı bu hafta sonu hizmete açacağız” diye konuştu.

Bölgenin en büyük ve en kapsamlı spor tesisi olması planlanan Konaklı Spor Kompleksi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürerken Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, proje alanında incelemelerde bulundu. Konaklı Mahallesi Elikesik mevkiinde bulunan ve 200.000 m² alanda planlanan spor kompleksi projesini en kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini belirten Başkan Yücel, “Sosyal tesisimizde son kat tabyasında çalışmalarımız bitmek üzere” dedi.

“OFFROAD VE GÖSTERİ ALANI HAFTA SONU AÇILACAK”

Gençlerin daha önce kendisinden off-road ve gösteri alanı talep ettiğini ifade eden Başkan Yücel, “Gençlerimiz bizim için çok önemli. Onlar bizim yarınlarımız. Gençlerimize ve off-roadseverlere gösteri ve drift alanı sözü vermiştik. Devam eden inşaat çalışmalarından dolayı biraz gecikmeler olmuştu. Ama bu hafta sonu artık gençlerimiz yeni yeri kullanıma başlayacaklar. Ben şimdiden Alanya gençliğimize ve off-road gruplarımıza alanın hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

200 BİN METREKARELİK ALAN AYRILDI

Konaklı Mahallesi Elikesik Mevkiinde bulunan yaklaşık 200 bin m² alana planlanan, ulusal ve uluslararası birçok spor organizasyonlarının yapılabileceği şekilde tasarlanan spor kompleksi projesi, bölgenin en büyük ve en kapsamlı spor kompleksi olacak. Toplamda 3 etapta yapılması planlanan projenin ilk etabında 1 ana kort, 5 yan korttan oluşmak üzere tenis alanı, 2 bin 500 kişilik futbol sahası, 2 tam saha 1 yarım saha olmak üzere futbol antrenman sahaları, sosyal tesis ve sporcu konaklama binası bulunuyor.

ZEMİN + 3 KATLI 45 ODALI 100 KİŞİLİK KONAKLAMA TESİSİ

3 bin m² oturum ve toplamda 4 bin m²’lik kullanım alanı bulunan sosyal tesisin de inşaat çalışmaları sürüyor. Son kat tabyasında çalışmaların sürdüğü yapı içerisinde 45 odalı 100 kişilik konaklama, konferans ve toplantı odaları, restoran ve kafeterya, yönetim birimi, açık ve kapalı sosyal ve spor alanları bulunuyor.

VELEDROM, YÜZME HAVUZU VE ATLETİZM STADYUMU YAPILACAK

Projenin ilk etabında bisiklet, yürüyüş ve koşu yolları, açık spor ve etkinlik alanları ve yine kompleksin ihtiyaçlarını karşılayacak araç otoparkları bulunuyor. Projenin ikinci etabında ise atletizm stadyumu ve velodrom yer alıyor. Üçüncü etapta ise kapalı spor salonu ve kapalı yüzme havuzu bölümleri hayata geçirilecek.


Antalya,Alanya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu