324379001

Başkan Zolan: Birlikte Başardık

Başkan Zolan: Birlikte Başardık

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi’nin Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılına özel düzenlediği programda kadınlarla buluştu. Kadınlar, çocuklar başta olmak üzere kente yönelik pek çok projeyi kadınların sayesinde hayata geçirdik

Başkan Zolan: Birlikte Başardık

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi’nin Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılına özel düzenlediği programda kadınlarla buluştu. Kadınlar, çocuklar başta olmak üzere kente yönelik pek çok projeyi kadınların sayesinde hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Osman Zolan, “Birlikte başardık” dedi.
11.12.2023
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılına özel düzenlediği kutlama programlarına devam ediyor. Katipoğlu Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Kadın Meclisi üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı. 100. yıl coşkusunun doyasıya yaşandığı programda ilk olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçısı Ahmet Algün, kahramanlık türküleri seslendirdi. Daha sonra Başkan Osman Zolan’ı Türk bayrakları ile karşılayan kadınlar hep bir ağızdan 10. Yıl Marşı söyledi. Burada davetlilere seslenen Başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak Cumhuriyet’in 100. Yılını güçlü bir şekilde kutladıklarını ifade ederek, davetlerine icabet eden kadınlara teşekkür etti.

Başkan Zolan: Birlikte Başardık

Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlar, çocuklar ve kente yönelik pek çok projeyi birer birer yerine getirerek hizmete aldıklarını belirten Başkan Zolan, “Denizli’mizi gerçekten bugün parmakla gösterilen bir noktaya getirdik. Sadece benim çalışmam değil, esas olan sizlerin desteğiyle bu çalışmaları yapmış olmamız. Denizli’mizde taş üstüne taş konduysa, birçok güzellikler yapıldıysa Allah’ın izniyle birlikte başardık. Bundan sonra yine bir ve beraber olarak Denizli’mizi daha ileriye ve güzele götürmek için gayret sarf edeceğiz. Birlikte olduğumuz sürece aşamayacağımız engel, varamayacağımız hedef yoktur.”

 
.

Denizli,Denizli Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu