324379001

Başkan Zolan gençlerin festival coşkusuna ortak oldu

Başkan Zolan gençlerin festival coşkusuna ortak oldu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümüne özel hazırladığı Gençlik Festivali’nde gençlerin coşkusuna ortak oldu. Gece boyu gençlerle sohbet eden Başkan Zolan, konserleri hep birlikt

Başkan Zolan gençlerin festival coşkusuna ortak oldu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümüne özel hazırladığı Gençlik Festivali’nde gençlerin coşkusuna ortak oldu. Gece boyu gençlerle sohbet eden Başkan Zolan, konserleri hep birlikte izledi.
05.10.2023
“Gençler bizim gözbebeğimiz”

Denizli Büyükşehir Belediyesinin, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümüne özel hazırladığı Gençlik Festivali tüm hızıyla sürüyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan bu kapsamda, 8 Ekim’e dek sürecek Denizli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Festivali’nde gençleri yalnız bırakmadı. KYK Amfi Park’ta düzenlenen gecede Başkan Osman Zolan’a Genel Sekreter Yardımcısı Serhat Akbulut ve beraberindekiler eşlik etti. Binlerce gencin katıldığı festivalde Elif Buse, Bir Kişi Arkeolog ve Dikkat Band grupları sahne aldı. Sanatçılar söyledikleri birbirinden güzel şarkılarla büyük alkış toplarken, Başkan Zolan müzik şölenini binlerce genç ile birlikte izledi. Gece boyunca gençlerle sohbet eden Başkan Zolan bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

“Sizler bizim gözbebeğimizsiniz”

Başkan Osman Zolan gecede yaptığı konuşmada, Pamukkale Üniversitesi’ni kazanarak kente gelen öğrencileri tebrik etti, eğitim hayatlarının başarılı geçmesini diledi. Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yıldönümünde gençlere özel bir festival hazırladıklarını ifade eden Başkan Zolan, konuşmasına şöyle devam etti: “Sizler bizim gözbebeğimizsiniz. Okulların açılmasıyla güzel bir başlangıç olsun istedik. İnşallah Denizli’de mutlu olursunuz ve eğitiminiz arzu ettiğiniz şekilde devam eder.” Festivalin 8 Ekim’e dek birbirinden özel konserler ile süreceğini belirten Başkan Zolan, “Cumhuriyet’imizin 100. yılını sizlerle birlikte kutlamaya devam edeceğiz. Katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Hepinize iyi eğlenceler” ifadelerini kullandı. Konuşmasının ardından Başkan Zolan günün anısına sahne alan gruplara plaket verdi.

Festival coşkusu devam edecek

Festival kapsamında 5 Ekim’de KYK Amfi Park’ta Homeless saat 19.00, Suça Sürüklenen Çocuk saat 20.30 ve Eski Kafa saat 22.00’de gençlerle buluşacak. 6 Ekim Cuma günü ise Barfly saat 19.00, Dış Güçler saat 20.30 ve Kafadenk ise saat 22.00’de sahneye çıkacak.Denizli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Festivali’nin son iki günü ise PAÜ Rektörlük önünde düzenlenecek. Festival kapsamında 7 Ekim Cumartesi günü saat 20.30’da gençler, Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Genel Sanat Yönetmeni Hakan Eyiden ve sevilen şarkıcı Aydanur ile sahne alacağı pop ve arabesk şarkıları konseri ile buluşacak. Festivalin 8 Ekim Pazar günü finalinde saat 20.30’da Ne Var Ki, saat 22.00’de ise sevilen grup Necati ve Saykolar sahne alacak. Tüm vatandaşların davetli olduğu festivale girişler ücretsiz.
 
.

Denizli,Denizli Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu