324379001

Başkan Zolan’dan amatör balıkçılara destek

Başkan Zolan’dan amatör balıkçılara destek

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Amatör ve Sportif Olta Balıkçıları Derneği (DENOLDER) işbirliğinde sürdürülebilir avcılık, sucul yaşamın korunması ve bu alanda bilinç oluşturmak amacıyla ile sazan avı yarışması düzenlendi. Balıkçıların heyecanın

Başkan Zolan’dan amatör balıkçılara destek

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Amatör ve Sportif Olta Balıkçıları Derneği (DENOLDER) işbirliğinde sürdürülebilir avcılık, sucul yaşamın korunması ve bu alanda bilinç oluşturmak amacıyla ile sazan avı yarışması düzenlendi. Balıkçıların heyecanına ortak olan Başkan Osman Zolan, sucul yaşamı korumanın ve bilinçli avlanmanın önemine dikkat çekti.
23.10.2023
Oltalar sürdürülebilir avcılık için atıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Amatör ve Sportif Olta Balıkçıları Derneği (DENOLDER) işbirliğinde sürdürülebilir avcılığa dikkat çekmek, sucul yaşamı korumak ve bu alanda bilinç oluşturmak amacıyla sazan avı yarışması düzenlendi. “En Büyük Sazan” ve “En Çok Sazan” tutma kategorilerinde gerçekleştirilen yarışma Gökpınar Baraj Gölü’nde yapıldı. Türkiye’nin çeşitli kentlerinden 35 sportif balıkçı 14 sektörde yarıştı. Yarışmada 40 santimetrenin altındaki balıklar değerlendirmeye alınmadı, limit üstü balıklar da ölçüm ve tartım işlemlerinin ardından suya geri bırakıldı. Dört gün süren yarışmanın ardından ödül töreni yapıldı. DENOLDER Başkanı Mustafa Yalçın ödül töreninde yaptığı konuşmada, sürdürülebilir avcılık için mücadele ettiklerini belirterek, “Genç nesillere bu hobiyi aşılamak için çabalıyoruz. Balıklar bitmesin, gelecek nesillere de kalsın diye limitlere uygun avcılık yapılmasını teşvik ediyoruz. İnsanları bilinçlendirmeye çalışıyoruz” dedi.

Bilinçli avlanmaya dikkat

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, böyle bir organizasyonu düzenliyor olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını kaydederek “Balık tutmak insanı başka boyutlara götürür, kendinle ve doğayla baş başa kalırsın” diye konuştu. Sucul yaşamı korumanın ve bilinçli avlanmanın önemine dikkati çeken Başkan Osman Zolan, “Bu yıl yarışmamızın dördüncüsünü gerçekleştirdik. Allah’ım nicelerini yapmayı nasip etsin. Hepinizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Zolan, dereceye giren yarışmacılara ödüllerini verdi. En Büyük Balık birincisi kategorisinde Yıldırım Carp Team takımından Hüseyin Yıldırım, Ahmet Can Yıldırım, Yusuf Aslan; En Çok Balık tutan takım ise Bacanaklar Carp Team’den Derviş Avcı ile Mehmet Süleyman Çırak oldu.
.

Denizli,Denizli Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu