324379001

BAŞKANIMIZ IŞIK: ÇOCUKLARIMIZIN BAHTLARI AÇIK OLSUN

BAŞKANIMIZ IŞIK: ÇOCUKLARIMIZIN BAHTLARI AÇIK OLSUN

BAŞKANIMIZ IŞIK: ÇOCUKLARIMIZIN BAHTLARI AÇIK OLSUN

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Yeşilay Spor Kulübü’nde sporcular, antrenörler ve hemşehrilerimizle bir araya geldi. Başkanımız Işık, “Çocuklarımızın bahtları açık olsun, yolları açık olsun. Gençlerimiz burada yetişsin, şehrimizi hem ülkemizde hem de ülkemiz dışında birçok alanda temsil etmeye devam etsinler” dedi.

Kütahya Belediyemiz, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için spora ve sporculara yaptığı yatırımlarını sürdürürken, bir taraftan da şehrimizde faaliyet gösteren spor kulüplerini de göz ardı etmiyor. Bu kapsamda; Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Belediyemiz önemli destekler sağladığı Kütahya Yeşilay Spor Kulübü’nde sporcular, antrenörler ve hemşehrilerimizle bir araya geldi. Kulüp bünyesinde faaliyet gösteren sporcularla tek tek ilgilenen Başkanımız Işık, hediyelerini takdim ettiği çocuklarımızla futbol oynayıp sohbet etti.

Kütahya Yeşilay Spor Kulübü’ndeki tüm çocuklarımıza, ailelerine ve antrenörlerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkanımız Işık, “Burası Kütahya Belediyemizin mülküydü. 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı’nın bulunduğu yer ile burayı takas etmemiz gündeme geldiğinde; buradaki 14 bin metrekareye karşılık oradaki 4 bin metrekareye karşılık burayı takas usulüyle verdik. Tek bir düşüncemiz vardı buradaki gençlerimiz için burası spor sahası olarak kullanılsın. Hesap yapmadan hem oradaki sorunu çözdük hem de Yeşilay Spor Kulübümüze kalıcı bir tesisi kazandırdık. Emeği geçen belediyemiz çalışanlarına ve Yeşilay Spor Kulübümüzün değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum. Bugün, belediyemizin yerinin güzel bir spor tesisine dönüşmüş olmasını görmekten ve bu tesiste birçok gencimizin, çocuğumuzun geleceğe hazırlanmasını görmekten çok mutlu olduk. Hayırlı ve uğurlu olsun. Çocuklarımızın bahtları açık olsun, yolları açık olsun. Gençlerimiz burada yetişsin, şehrimizi hem ülkemizde hem de ülkemiz dışında birçok alanda temsil etmeye devam etsinler. Davetleri için herkese teşekkür ediyorum, hepsine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu