324379001

BAŞKANIMIZ IŞIK’A DAVUL ZURNA EŞLİĞİNDE ZAM TEŞEKKÜRÜ

BAŞKANIMIZ IŞIK’A DAVUL ZURNA EŞLİĞİNDE ZAM TEŞEKKÜRÜ

BAŞKANIMIZ IŞIK’A DAVUL ZURNA EŞLİĞİNDE ZAM TEŞEKKÜRÜ

Kütahya Belediyemizde çalışan mesai arkadaşlarımız, yapılan zamla en düşük maaşın 30 bin 29 Türk Lirasına yükselmesini sevinçle karşıladı. Davul zurna eşliğinde karşılanan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, “Hayırlı ve uğurlu olsun. Hepinize teşekkür ediyorum. Daha güzel hizmetlerle daha güzel günlerde Allah’ın izniyle çok daha güzel işleri birlikte yapacağız” dedi.

Kütahya Belediyemiz ile Hizmet-İş Sendikası Kütahya Şubesi arasında imzalanan ek protokolle Kütahya Belediyemizdeki mesai arkadaşlarımızın en düşük maaşı 30 bin 29 Türk Lirasına yükseltildi. Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’ın yapmış olduğu maaş zammından dolayı memnuniyetlerini dile getirmek isteyen mesai arkadaşlarımız, Kütahya Belediyesi Hizmet Binası etrafında davul zurna eşliğinde Başkanımız Işık’ı karşılayarak kendisine teşekkürlerini iletti. Tüm çalışma arkadaşlarına ayrı ayrı teşekkür ederek sözlerine başlayan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, “Hayırlı bir iş için bir araya geldik. Emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu gece sabaha kadar hiç uyumadım, hesap yaptım. Çünkü bu iş öyle önemli bir işti ki arkadaşlarım birkaç gün çalıştılar ama öyle bir iş yapmalıydık ki belediyemizin zor günlerinde hizmette sınır tanımayan, gece gündüz alın teri dökerek çalışan kardeşlerimiz memnun olsunlar. Çünkü bizim bir sözümüz vardı. 2019 yılı Mahalli İdareler Seçimi öncesinde Kütahya’mızın tüm problemlerini masaya yatırıp vatandaşlarımızın karşısına çıktığımızda beş hedef belirlemiştik. Birinci hedefimiz sosyal barışı sağlamaktı hatırlarsanız. Çünkü o günlerde gerek 15 Temmuz hain FETÖ darbesinin etkisiyle gerekse belediye çalışanlarımızın çöp toplama dahil olmak üzere yaşadığı sıkıntılardan dolayı belediyede ve Kütahya’da huzur yoktu, yanı başındaki insana selam vermekte insanlar tereddüt ediyordu. Ben bunu sahada çok gördüm. Dedim ki bu şehrin birinci problemi kurumlarla vatandaşı barıştırmak, sosyal barışı sağlamak dedik. Şükürler olsun çok zor bir beş yıla rağmen, özellikle ilk iki yıldaki pandemi süreci, arkasından Rusya-Ukrayna Savaşının dünya piyasalarına olumsuz etkileri, ardından deprem felaketi ve hala devam eden savaşlar ve krizler Kütahya’mızı çok yormadı” dedi.

“BİZİ MAHÇUP ETMEDİNİZ”

“Benim belediyemin çalışanları, bölgenin ve Türkiye’nin en mutlu çalışanları olacak dedim. Bugün şükürler olsun ki beş yıl boyunca yaptığımız gibi Türkiye’ye örnek olacak bir davranışı sizler adına ortaya koyduk” diyerek sözlerine devam eden Başkanımız Işık, “Belediyeyi devraldığımızda belediyemiz çalışanlarına ayrılan gelir payımız her 100 liranın 19 lirasıydı. Bugün, yasal sınır olan yüzde 40’a yaklaştık, yüzde 39. Onun üzerindeki bir kuruşu ne ben verebilirdim ne de siz, bizden isterdiniz. 19 lira alan arkadaşlarımız bugün 39 liraya ulaşan reel artışa ulaştıysa sizin yaptığınız çalışmalardan dolayı bu olmuştur. Siz, bizi mahçup etmediniz. Vatandaşımız bizden iş istediğinde siz gece demediniz, gündüz demediniz gittiniz o işi yaptınız. Evet yapmayanlar da oldu ama zaman içerisinde onlar da bu işin doğru olmadığını anladılar. Şimdi şükürler olsun ki tüm çalışma arkadaşlarımızla beraber artık bir ekip olduk. Bu ekip olmanın sonunda da Türkiye’nin yaşanabilir dördüncü şehri olduk. Kimle olduk, sizlerin verdiği hizmetlerle olduk. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


“ÇOK DAHA GÜZEL İŞLERİ BİRLİKTE YAPACAĞIZ”

14 Şubat’ı özellikle seçtiklerini belirten Başkanımız Işık, “Belediyesi mutlu olan bir il, vatandaşıyla ve çalışanıyla barışan dünyaya örnek olan bir ildir. Biz bunu hedefledik, bunun için 2020 yılında başlattığımız ilk toplu sözleşmeyle beraber her geçen gün hak ettiğinizi vermeye çalıştık. Aralık ayında alışveriş kartlarına destek olduk, baktık ki şartlar biraz daha vermemizi gerektiriyor, verdik. İnşallah haziran ayında yapacağımız yeni toplu sözleşmede yine verebileceğimiz en iyiyi vereceğiz ve Türkiye’ye örnek olmaya devam edeceğiz. Ailelerinizle birlikte, çocuklarınızla, tüm sevdiklerinizle helali hoş olsun, güle güle harcayın. Siz çalışmaya devam edin, biz de size babalık yapmaya devam edelim. Tahsilat büromuzdaki çalışandan sahadaki işçimize kadar belediyemizin her çalışanı çok kıymetli. Onlar görevini yaptı ki bugün bu mutlu günü birlikte paylaşıyoruz. Özellikle bugünü seçtik. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde belediyemizin tüm çalışanları başkanımızın sevgilisidir anlayışıyla bugünü seçtik. Hayırlı ve uğurlu olsun. Bir kez daha sizlere teşekkür ediyorum. Daha güzel hizmetlerle daha güzel günlerde Allah’ın izniyle çok daha güzel işleri birlikte yapacağız. Allah’a emanet olun” dedi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu