324379001

BAŞKANIMIZ IŞIK’TAN PİDE FİYATLARIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

BAŞKANIMIZ IŞIK’TAN PİDE FİYATLARIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

BAŞKANIMIZ IŞIK’TAN PİDE FİYATLARIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Kütahya Fırıncılar Odası Başkanı Murat Duran, Kütahya Halk Ekmek İşletmecisi Yusuf Sarıkoç ve fırıncı esnaflarımızla yaptığı görüşmenin ardından pide fiyatlarıyla ilgili açıklama yapan Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, fırınlarda 210 gram pidenin 10 TL, Halk Ekmek’te 240 gram pidenin 10 TL, fırınlarımızda 360 gram pidenin 20 TL ve Halk Ekmek’te 430 gram pidenin 20 TL’ye satılacağını duyurdu.

Hemşehrilerimizin Ramazan ayını tebrik ederek sözlerine başlayan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, “Yaklaşan mübarek Ramazan öncesi Türkiye’de olduğu gibi şehrimizde de en önemli gündem maddesi eve gidecek ramazan pidesi. Daha önce gerek oda başkanımızla gerekse belediyemizin müsteciri durumunda olan ve ana sözleşme gereği en az yüzde 20 oranında indirimli ekmek ya da pide satma yükümlülüğü olan halk ekmeğimizin işletmecisiyle birlikte 210 gram pidenin fırınlarımızda 10 TL, 240 gram pidemizin de halk ekmek tarafından yine 10 TL’ye satılmasında hem fikir olmuştuk. Ayrıca 440 gram pidenin de 25 TL olması konusunda ilgili odalarımız karar aldılar. Şimdi vatandaşımızın makul pide alabilmesi konusunda esnaflarımızın ve bizlerin ortak fikriyle 360 gram pidenin fırınlarımızda 20 TL’ye satılması, Halk Ekmek’te de 430 gram pidenin 20 TL’ye satılması konusunda hep beraber fikir birliğine vardık. Hemşehrilerimize hayırlı olsun. Türkiye’de özel işletmeci ve adı Halk Ekmek olmasına rağmen belediyemizin uhdesinde olmadığı halde yapılan sözleşme hükümleri doğrultusunda daha ucuz ekmek verme sorumluluğunda olan işletmecimizin de ortak kararıyla şehrimizin huzuru ve bu huzurun devamı için hep beraber bu kararı aldık. Bu fiyatları, Türkiye genelinde ilgili federasyonun açıkladığı kilogram fiyatı olan 60 TL ile kıyasladığımızda Kütahya’da fırıncılarımızın fiyatları kilogramı 57 TL’ye geliyor. Halk Ekmek’in de 46,5 TL’ye geliyor. 3 TL şehrimizde fiyatlar daha düşük kilogram başına. Kilogram fiyatı değişmedi. Sadece fırıncılarımızın ve vatandaşımızın talepleri doğrultusunda aynı birim fiyatı üzerinden gramaj değişti. Hemşehrilerimize hayırlı olsun. Şimdiden Ramazan ayımız mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

Kütahya Fırıncılar Odası Başkanı Murat Duran ise konuyla ilgili açıklamada, “Öncelikle Ramazan ayımız mübarek olsun. 25 TL’lik pidenin fiyatı başkanımızın da ifade ettiği gibi çok yüksek olduğundan dolayı vatandaşlarımızın da daha rahat ulaşabilmesi ve standartlara uyabilmemiz adına 210 gram 10 TL, Halk Ekmek’te 240 gram 10 TL olması konusunda mutabakata varmıştık. 360 gram pide 20 TL, Halk Ekmek’in de 430 gram 20 TL olması konusunda başkanımızın da teveccühleriyle anlaşmış bulunuyoruz. Vatandaşlarımız için hayırlı olsun, başkanımıza da çok teşekkür ediyorum” dedi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu