324379001

BAŞKANIMIZ PEKMEZCİ KARADENİZİN EN İYİ İL BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ

BAŞKANIMIZ PEKMEZCİ KARADENİZİN EN İYİ İL BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ

BAŞKANIMIZ PEKMEZCİ KARADENİZİN EN İYİ İL BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ

Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği Başkanı ve Kent Başkan Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Okan Geçgel Bayburt Belediye Başkanımız Sayın  Hükmü Pekmezci’ye ziyarette bulundu.

Geçgel ziyaret sırasında 2023 Yılı Kent&Başkan Ödülleri kapsamında Karadeniz Bölgesi’nde ki İl Belediyeleri bazında 5 yıllık görev süresinde halk oylamasıyla çalışmaları en çok beğenilen Belediye Başkanı seçilen Başkanımız Pekmezci’ye ödülünü takdim etti.

Ödül takdimi sonrası Geçgel’e ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkanımız Hükmü Pekmezci “Şehrimize modern kent kimliğinin yanı sıra vizyon kazandıracak projelerimizi bir bir hayata geçirirken çalışmalarımızın böylesi prestijli ödüllere layık görülmesi ve vatandaşlarımız tarafından teveccühle karşılanması bizleri Bayburt’a hizmet etme adına daha çok çalışmaya yönelterek azmimizi artırıyor.  5 yıllık bir hizmet maratonunda örnek şehir Bayburt vizyonuyla hemşehrilerimize verdiğimiz her sözü yerine getirirken bizlere bu mutluluğu yaşatan tüm vatandaşlarımıza teşekkürü borç biliyoruz. Programımızın aşırı derecede yoğun olması sebebiyle Kayseri’de düzenlenen ödül törenine katılamamıştık.  Okan Bey ve ekibi incelik göstererek ödülümüzü belediyemizde takdim ettiler.  Bu vesile ile Okan Bey’e ve Kent Başkan Dergisi ekibine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği Başkanı ve Kent Başkan Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Okan Geçgel ise Başkanımız Pekmezci’ye kendilerine gösterdiği misafirperverlik ve ilgiden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.


Bayburt,Bayburt Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu