324379001

BAŞKANIMIZ UZUN’DAN ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ…

BAŞKANIMIZ UZUN’DAN ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ…

BAŞKANIMIZ UZUN’DAN ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ…

Belediye Başkanımız Dr. Adem Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle 7-17 yaş arasındaki 500 öğrenciye Sivasspor-Fenerbahçe maçının biletini hediye etti.


Konuyla alakalı Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile birlikte ortak basın açıklaması yapan Başkanımız Uzun, çocuklar için 500 bilet hediye edeceklerini söyleyerek "Sivasspor’umuzun yanında olmayı sürdüreceğiz." dedi.


Başkanımız Dr. Adem Uzun, “Sivas’ın en önemli markası Sivasspor’a sahip çıkacağımızı her platformda dile getiriyoruz. Bugün de Mecnun Başkanımızla birlikte ortak bir proje paylaşmak istedik. 2 gün sonra kutlayacağımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile 7 ve 17 yaş arasında ilköğretim ve ortaöğretim de öğrenim gören öğrencilerimize Pazartesi günü Sivasspor’un Fenerbahçe ile yapacağı maç kapsamında 500 adet bilet hediye edeceğiz. Bugün saat 15.00 itibarıyla 7 ve 17 yaş arası öğrencilerimiz Hanımeli Çarşısının yanında bulunan Passolig gişelerinden biletlerini alabilecekler.” dedi.


Adaylık sürecin de ‘Spor Sivas’ isimli bir projeden bahsetmiştim.” diyen Belediye Başkanımız Uzun, “Bu proje ile Sivasspor’umuzun yanında olacağız. Bu kapsamda ilk desteğimizi de bu şekilde veriyoruz. Yine adaylık sürecinde ‘Eğitim Eylem Planı Proje’mizden bahsetmiştik. Burada gençlerimize sporla ilgili destek vermiş oluyoruz.


Yine bir projemizden daha bahsetmek istiyorum. Önümüzdeki günlerde Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Valiliğimizin bünyesinde yürütmüş olduğumuz ‘Miras Projesi’ kapsamında LGS'ye ve üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize yönelik yapacağımız deneme sınavında ilk 50’ye giren öğrencilerimize Sivasspor forması hediye edeceğiz.


“Bundan sonraki süreçte de biz sürekli Sivasspor’umuzun yanında yer alacağız. Sivasspor, şehrimizin Sivaslıların en önemli markası... Bu markayı koruyacağız.” diyen Başkanımız Dr. Adem Uzun, “Ben buradan sizlerin huzurunda da yarın yapılacak olan Sivasspor-Fenerbahçe maçına tüm Sivaslı hemşerilerimizi davet ediyorum. Bundan sonraki süreçte de Sivasspor’un herzaman yanında olacağız, destek vermeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.


Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ise “Bugün Sayın Başkanımız Dr. Adem Uzun’un daveti üzerine buradayız. Seçimlerden önce Sivasspor'a yapmış olduğu ziyaretlerde Sivasspor için yapabileceği birkaç projeden bahsederken biz de çok mutlu olmuştuk. Şimdi de bu projelerin hayata geçmesinden çok daha mutlu olduk. Bu güzel proje için Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile ilk ve ortaöğretim öğrencilerimiz 23 Nisan Bayramını Sivasspor ile birlikte kutlayacaklar.” dedi.



Sivas,Sivas Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu