324379001

BAŞKANIMIZI HEMŞEHRİLERİ BAĞRINA BASTI

BAŞKANIMIZI HEMŞEHRİLERİ BAĞRINA BASTI

BAŞKANIMIZI HEMŞEHRİLERİ BAĞRINA BASTI


2024 Mahalli İdareler seçiminde,  Amasya Belediye Başkan Adayımız  Dr. Bayram Çelik, aday tanıtım toplantısında, binlerce hemşehrisi ile kucaklaştı. Programa, MHP Amasya İl Başkanı Mustafa Akgül, MHP Amasya Merkez İlçe Başkanı Semih Aşkan, Amasya Ülkü Ocakları Başkanı Ömer Sonkaya, İlçe Başkanları, İlçe teşkilat Başkanları, Meclis Üyeleri, Eski İl ve İlçe Başkanları, basın mensupları ve binlerce Amasyalı vatandaş katıldı. Tanıtım toplantısında, MHP Merkez İlçe Başkanı Semih Aşkan ve MHP Amasya İl Başkanı Mustafa Akgül birer konuşma yaptı.


‘Amasya’nın gelecek 5 yılına da talibiz’

Zamanın şahidi kadim şehir Amasya’ya hizmet etme kararıyla bu yola çıktığını söyleyen Amasya Belediye Başkan Adayımız Dr. Bayram Çelik açıklamasında şunları kaydetti;

“Genel başkanımız bilge liderimiz sayın Dr. Devlet bahçeli Beyefendi’nin takdirleriyle bugün aday olarak karşınızdayım. Bize gösterdiği güven ve teveccühten ötürü saygıdeğer genel başkanıma sizlerin huzurunda bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Bizde bu güvene layık olmak için var gücümüzle çalışacağız. 10 aydır belediye başkanı olarak, gecesini gündüzüne katıp çalışan bu kardeşiniz, Amasya’nın gelecek 5 yılına da talip. Sizlere kendimi uzun uzun anlatmaktan ziyade, arkadaşlarımız bu konuyla ilgili, az ve öz olarak bir özgeçmiş çalışması yapmışlar. Diyorlar ki; özetle bayram 40 yıldır bizim bildiğimiz bayram. Yani az konuşup, çok dinleyen, çok çalışan, işini doğru yapmayı önemseyen, kibir’e düşman, samimiyete sevdalı, verilen görevden asla kaçmayan, zorluklardan yılmayan, ne yapacağını, neyi yapamayacağını açıkça anlatabilen, Amasya’nın hizmetkarı bayram. 10 aydır da belediye başkanlığı görevini yürütüyorum. Gördüm ki bir şehrin sokaklarını altınla kaplasanız, insanları mutlu değilse hiçbir önemi yok. Bu sebeple Amasya’nın gelecek 5 yılını insanların huzur ve mutluluğu üzerine planlamanın daha doğru olacağını gördüm. Üreten, çalışan lakin şeffaf ve hesap verebilir bir belediye talebini hemşehrilerimizle yaptığımız her görüşmede işittik. Biz de bu talep doğrultusunda çalışma arkadaşlarımızla gelecek 5 yılı bu önceliklere göre şekillendireceğiz. Bunu da benim için bir aileden farksız olan Amasya belediyesi personelinin huzur ve mutluluğunu tesis ettikten sonra, onlarla birlikte bu şehri huzur ve mutluluğa taşıyacağız. Sizlerle birlikte çalışacak, birlikte üretecek, adilce bölüşeceğiz. Size bir tek hususun sözünü hiç düşünmeden veririm. Bize emanet edeceğiniz Amasya belediyesini ilkeli, şeffaf ve hesap verebilir şekilde yönetmek için gayret göstereceğiz. Amasya belediyesi sanayiden tarıma, kültürden sosyal hizmetlere nerede ihtiyaç varsa orada, yani her yer de olacak. Adaletten ayrılmadan, kimsenin hak ve hukukunu çiğnemeden, Amasya belediyesinin hak ve hukukunu da kimseye çiğnetmeden, kimseyi ötelemeden, ayırmadan, ayrıştırmadan görev yapacağım konusunda huzurunuzda söz verirken, ama lakin ve fakatların arkasına saklanmam. Bütün söylediklerimi unutsanız, bu sözümü asla unutmayın sevgili Amasyalılar! Allah yar ve yardımcımız olsun. Hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Her zaman olduğu gibi son sözümüz ne mutlu Türk’üm diyene” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından yapılan dua ve halkın selamlanması ile aday tanıtım programı son buldu.



Amasya,Amasya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu