324379001

“Bayramlar birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz mübarek günlerdir”

“Bayramlar birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz mübarek günlerdir”

“Bayramlar birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz mübarek günlerdir”

Kurban Bayramı dolayısıyla Sakarya Muhtarlar Federasyonu, Sakarya İl Müftülüğü, Şehit ve Gaziler Derneği ile Büyükşehir itfaiyesine bayram ziyaretinde bulunan Başkan Yüce, “Bayramlar birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz, dayanışma ve paylaşma duygusu ile kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendirdiğimiz mübarek günlerdir. Rabbim nice bayramlara kavuşmayı nasip eylesin” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programlarına katıldı. İlk olarak Ormanpark’ta Vali Çetin Oktay Kaldırım, milletvekilleri, kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri, ilçe belediye başkanları, il ilçe müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaşan Yüce, daha sonra Büyükşehir itfaiyesinde görevi başında olan itfaiye erlerinin bayramını tebrik ederek kolaylıklar diledi.

Muhtarlar Federasyonunda bayramlaşma
Başkan Yüce, bayram ziyaretlerini Sakarya Muhtarlar Federasyonu ile sürdürdü. Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem ve muhtarların karşıladığı Başkan Ekrem Yüce, “Sevginin kardeşliğin, birlik ve beraberliğin habercisi olan Kurban Bayramınızı kutluyorum. Muhtarlarımız bizim uç emirlerimizdir. Görev süremiz boyunca muhtarlarımızla yakın temas halinde çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yüce, bayram ziyaretleri kapsamında Sakarya İl Müftülüğü’nü de ziyaret etti. İl Müftüsü Mehmet Aşık ve müftülük çalışanlarının bayramını tebrik eden Yüce, hayırlı bayramlar diledi. Başkan Yüce, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde sürdürülen vekaletle kurban organizasyonuna destek olmak için, kurban vekaletini İl Müftüsü Mehmet Aşık’a verdi.

Şehit yakınları ve gazilerimizin her zaman yanındayız
Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Kurban Bayramı ziyaretleri kapsamında Şehit ve Gaziler Derneği’nde şehit yakınları ve gazilerle bayramlaştı. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sakarya Şube Başkanı Mustafa Çolak, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Sakarya Şube Başkanı Erol Demir, dernek üyeleri, şehit yakınları ile buluşan Yüce, her zaman yanlarında olduğunu vurguladı. Yüce, Sakarya’da birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara ulaşmayı temenni ederek, “Bu toprakları bizlere emanet eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, gazilerimize hayırlı uzun ömürler temenni ediyorum” dedi.


Sakarya,Sakarya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu