324379001

BAYRAMLAŞMA TÖRENİ TAŞ MEDRESE´DE YAPILDI

BAYRAMLAŞMA TÖRENİ TAŞ MEDRESE´DE YAPILDI

BAYRAMLAŞMA TÖRENİ TAŞ MEDRESE´DE YAPILDI

BAYRAMLAŞMA TÖRENİ TAŞ MEDRESE’DE YAPILDI

            Afyonkarahisar Valiliği ve Belediyemiz iş birliğinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Program Taş Medrese'de gerçekleşti. Her bayram geleneksel hale gelen, Afyonkarahisar protokolünü buluşturan bayramlaşma töreni tam katılımla yapıldı.

Belediye Başkanımız Av. Burcu Köksal’ın ev sahipliğinde yapılan bayramlaşma törenine; Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, MHP Milletvekili Mehmet Taytak, İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Yöner, il protokolü, askeri erkân, daire müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri, iş adamları, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Programın açış konuşmasını yapan Belediye Başkanımız Av. Burcu Köksal; tüm Afyonkarahisarlıların Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek huzur, sağlık, barış ve bereket temennisinde bulundu. Törende Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve Afyonkarahisar Milletvekilleri de konuşma yaptı. Tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin ve İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutlayan protokol, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

BAŞKANIMIZ BURCU KÖKSAL’DAN BİRLİK MESAJI

Belediye Başkanımız Av. Burcu Köksal, hemşehrilerinin ve tüm İslam Âleminin bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında; “31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından ilk kez bir araya gelmiş bulunuyoruz. Memleketim, doğduğum ve doyduğum şehrim Afyonkarahisar’a Belediye Başkanı olarak hizmet etmekten duyduğum heyecan ve mutluluğu sizin ile paylaşmak isterim. Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu inancıyla Belediye Başkan Adayı olduğum ilk günden itibaren bütün vatandaşlarımız ile temas kurduk; dertleri dinledik; çözüm önerilerimizi ve projelerimizi anlattık. Sokakta gördüğümüz ve bize baharı müjdeleyen halkın iradesi, sandığa yansıdı ve bugün Belediye Başkanı olarak sizlerin karşısındayım. Çok iyi biliyorum ki bu görevler vatandaşın yaşam kalitesini artırmak, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler çıtasının üzerine çıkmak ve özetle halka hizmet için büyük bir şanstır. Vatandaşın bize tanıdığı yatırım ve hizmet şansını en iyi şekilde kullanarak bize oy verenleri mahcup etmeyeceğiz; oy vermeyenlerin de gönüllerini kazanmak için çalışacağız. Bayramlar, sevgi, saygı, hoşgörünün yaygınlaştığı; dayanışma ruhunun pekiştiği güzel günlerdir. Bugün güzel bir günde, tarihi bir mekânda sizlerle bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Afyonkarahisar için çalışacak, şehrimizin ulusal ve uluslararası düzeyde tanınması; yaşanabilir bir kent olması için gece-gündüz demeden çalışacağız. Bugün aynı zamanda Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıldönümü. Devletin bekası, vatanın birliği, milletin dirliği, birlik ve beraberliğimiz adına bu topraklar için şehit düşen kahraman polislerimiz ve askerlerimizi rahmetle, gazi polislerimiz ve askerlerimizi saygıyla anıyor; Türk Polis Teşkilatı’na görevinde üstün başarılar diliyorum. Mübarek Ramazan Bayramınızı tekrar gönülden kutluyor; bayramın huzur, mutluluk, barış ve bereket getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bayramlaşma töreninin ardından Başkanımız Burcu Köksal, Valimiz Kübra Güran Yiğitbaşı ve protokol üyeleri İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığında görev yapan teşkilat mensuplarıyla bayramlaştı. Heyet ardından Hava Şehitliğini ziyaret etti.

 

 

 


Afyonkarahisar,Afyonkarahisar Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu