324379001

BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ, BAŞKANIMIZ UZUN'U ZİYARET ETTİ…

BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ, BAŞKANIMIZ UZUN

BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ, BAŞKANIMIZ UZUN'U ZİYARET ETTİ…

Birtakım temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Bölge trafik önünde Başkanımız Dr. Adem Uzun ve partililer tarafından coşkuyla karşılandı.


Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Sivas Belediye Başkanımız Dr.Adem Uzun'a “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.


SİVAS MUHSİN YAZICIOĞLU’NUN KARA SEVDASI
Ziyarette konuşan Destici, Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatta iken hep Sivas Belediyesi'ni kazanmayı arzuladığını ifade ederek “Sivas Muhsin Yazıcıoğlu'nun kara sevdasıydı. Rahmetli Genel Başkanımız Yazıcıoğlu, Sivas'a hizmetlerin en iyisini getirmek arzusundaydı. Maalesef şehadetiyle 2009 yılında Büyük Birlik Partisi Sivas Belediyesi'ni kazandı, 10 yıl sonra tekrar Büyük Birlik Partisi'nin belediyesi oldu." diye konuştu.


ŞEFFAF OLACAĞIZ
Seçimlerde ilkeli belediyecilik sözü verdiklerini dile getiren Destici, "İlkelerimiz bellidir. Devletin bekası, ülkenin bütünlüğü, milletin istiklali ve istikbalidir. Burada bizim tavizimiz asla olamaz. Bu noktada bölücüler hariç, vatan hainleri, terör iş birlikçileri ve uzantıları hariç, bu belediyenin kapısı herkese açıktır. Terörle arasına mesafe koymayan, devlete kafa tutan, devletin askerine ve polisine kurşun sıkan teröristlere elbette ki partimizin de belediyelerimizin de kapıları kapalıdır. Onun dışında herkese kapımız açıktır. Bizim için ülkemizin bütünlüğü, milletimizin bağımsızlığı ve birliği her şeyin üzerindedir. Onunla birlikte haktan, hukuktan, adaletten asla ayrılmayacağız. Şeffaf bir belediyecilik vadettik. Asla kapalı kapılar arkasında işler olmayacak. Belediye başkanımız zaten bunları ifade etti. Her şey Sivas'ta, halkımızın gözü önünde yapılacak. Gerekirse bu meydanda ilan edilecek. Bazı programlar canlı yayınlanacak. Şeffaf olacağız." dedi.


Destici ayrıca Başkan Uzun’a Sivas için önemli projelere imza atacağına olan inancının da tam olduğunu söyledi.


Başkanımız Uzun ise istişareyi esas alan bir yönetim anlayışını ortaya koyacaklarını dile getirerek, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.


Belediye ziyaretinin ardından Başkanımız Dr. Adem Uzun, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ile birlikte Vali Yılmaz Şimşek'i makamında ziyaret etti.


Sivas,Sivas Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu