324379001

BELEDİYE AŞEVİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA

BELEDİYE AŞEVİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA

BELEDİYE AŞEVİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA

Giresun Belediyesi Aşevi, sıcak yemek ihtiyacını karşılamada güçlük çeken vatandaşların sofralarına destek olmak adına çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun öncülüğüyle hayata geçirilen sosyal belediyecilik örneği olan Aşevi, sıcak yemek ihtiyacını karşılayamayacak durumda olan ihtiyaç sahibi, yaşlı, engelli ve çeşitli nedenlerle yemeğini yapamayan vatandaşların sofralarına destek olmak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Aşevi, deneyimli personellerden oluşan ekibiyle birlikte vatandaşlara hijyenik ve kaliteli yemek hizmeti sunuyor. Aşevi’nin faaliyete geçtiği 9 aylık süreç içerisinde 30 bin 20 öğün yemek dağıtımı yapıldığı bildirildi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise şehrimize aşevi kazandırmanın mutluluğu ve huzurunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Şenlikoğlu: “Şehrimizde hiç kimse aç yatmasın, hiç kimse sahipsiz kalmasın istiyoruz. Aşevi projemizle birlikte ihtiyaç sahibi yaşlılarımız, engellilerimiz, yemek yapamayacak durumda olan, fiziki olarak yetersiz insanlarımızın evlerine kadar sıcak yemeklerini ulaştırıyoruz. Belediyemizin imkanlarıyla beraber insanlarımızın aç yatmaması, sıcak yemeğe ulaşması için gayretlerimiz artarak devam edecek. Bu yürüyüşümüz inşallah hayırsever vatandaşlarımızın bağışlarıyla daha da büyüyecek. Bu aşevi Giresun’umuzundur.” diye konuştu.


Giresun,Giresun Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu