324379001

BELEDİYE AŞEVİ KURBAN BAĞIŞLARINI İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN SOFRALARINA ULAŞTIRACAK

BELEDİYE AŞEVİ KURBAN BAĞIŞLARINI İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN SOFRALARINA ULAŞTIRACAK

BELEDİYE AŞEVİ KURBAN BAĞIŞLARINI İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN SOFRALARINA ULAŞTIRACAK

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Giresun Belediyesi, bu yıl da yine Kurban Bayramı’nda hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında köprü kurmayı sürdürüyor.

Giresun Belediyesi Aşevi, Kurban Bayramı nedeniyle hayırsever vatandaşların kurban bağışlarını kabul edecek. Aşevi’nde vatandaşların kurban etlerinden pişirilecek olan sıcak yemekler ise yine belediye ekipleri tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak.

Kurban etlerini bağışlamak isteyen vatandaşlar ise 0531 389 04 90 nolu telefon numarasından belediye yetkililerine ulaştıkları takdirde kurban etleri bulundukları bölgeden veya evlerinden özenle alınacak.

Giresun Belediyesi bu çalışması ile kurbanını kesen vatandaş ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevini yürüterek bayramın manevi iklimini ve sevincini geniş kitlelerle yaşanmasına katkı sağlayacak.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sofralarına ulaştığımız Aşevimizin faaliyetlerine hayırsever vatandaşlarımızın da katkı sunmasını sağlamak adına bu çalışmayı düzenlediklerini belirterek: “Kardeşlik, dostluk bağlarımızın güçlendiği Kurban Bayramı’nda bu yıl da Giresun’umuzda yardımlaşma ve dayanışmayı çoğaltıyoruz. Bu yıl bayram tatili uzun olduğu için önemli bir talebin olacağını düşündük. Vatandaşlarımız paylaşmak istedikleri kurban etlerini bize bildirmeleri halinde Belediye Aşevi ekiplerimiz tarafından evlerinden veya kurbanın kesildiği yerden bağışları alınacak. Daha sonra Aşevimizde bağışlanan etler ile pişirilecek olan sıcak yemekleri şehrimiz genelinde belirlediğimiz ihtiyaç sahibi ailelerimizin sofralarına ulaştıracağız." dedi.


Giresun,Giresun Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu