324379001

Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun’dan 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü mesajı

Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun’dan 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü mesajı

Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun’dan 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü mesajı

Tarih : 1 Ekim 2023

Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak; bütün büyüklerimizin gününü kutluyor kendilerine sevgi ve saygılarımı sunarak ellerinden öper, sağlıklı mutluluk dolu yıllar diliyorum dedi. 

Belediye Başkanımız Bekir Aksun mesajında şunları ifade etti; “Yaşlılarımız kültürümüzü, değerlerimizi, gelecek nesillere taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Toplumumuza ve Ülkemize hizmetle geçirmiş insanların yaşlandıklarında bakım ve ilgi isteme hakları vardır. Bizleri bugünlere hazırlayan yaşlılarımız için hayatlarını kolaylaştırmak onlara sahip çıkmak, sevgi ve saygı göstermek en büyük görevlerimiz arasında yer almaktadır. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; “ Bir Milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu, o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır. Mazide muktedir bütün kuvveti ile çalışmış olanlara karşı minnet hissi duymayan bir milletin, istikbale güvenle bakma hakkı yoktur” sözünden de anlaşılacağı gibi yaşlılarımıza her daim sahip çıkıp onlara her zaman destek vermek, sevgi ve saygıya dayalı ilişkiler kurup onlara sahip çıkmamız gerekmektedir.

Unutulmamalıdır ki bugün onların olduğu terde yarın bizler olacağız. Yaşlılarımıza sahip çıkalım, dertleri derdimiz sevinçleri sevincimiz olsun. Her yaşlı vatandaşımızda kendimizi bulabileceğimizi unutmamamız gerekmektedir. Her insan yaşlılığa doğru adım atar. Milletimizin yaşlısına duyduğu sevgi saygı ve sahiplenme duygusu kültürümüzün en güzel örneklerinden bir tanesi olarak dünyadaki diğer ülkelere örnek olmaktadır.

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü vesilesi ile bütün büyüklerimizin gününü kutluyor, kendilerine sevgi ve saygılarımı sunarak ellerinden öper, sağlıklı mutluluk dolu yıllar diliyorum” dedi.


Erzincan,Erzincan Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu