324379001

BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN HİCABİ DURMUŞ’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN HİCABİ DURMUŞ’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN HİCABİ DURMUŞ’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci çalışma ziyareti için bulunduğu İstanbul'da Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Bağcılar Şubesi'ni ziyaret ederek Genel Başkan Hicabi Durmuş, yönetim kurulu üyeleri ve Bayburtlular ile bir araya geldi.

İstanbul'da Bayburtlularla bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirten Başkanımız Pekmezci   "Çalışmak için baba ocağından ayrılarak İstanbul' a gelen ve çok sevdikleri Bayburt'tan ayrı düşen hemşehrilerimizle hasbihal etme fırsatı bulduk. Bizlerle sohbet etmek için buraya gelen ve bizleri sizlerle buluşturan Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Hicabi Durmuş ve yönetimine teşekkür ediyoruz.  Şuna emin olunuz ki ayrıldığınız Bayburt ile şuan ki Bayburt arasında fark var. Yaptığımız projeler ve çalışmalar ile Bayburt büyük bir değişim yaşadı ve yaşamaya devam edecek." ifadelerini kullandı.

Genel Başkan Hicabi Durmuş ise "Ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kendilerini İstanbul'da ve derneğimizde ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduk." dedi.

Konuşmaların ardından Başkanımız Pekmezci Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkanı Hicabi Durmuş'a şehrimiz adına gerçekleştirdiği hizmetler anısına plaket takdim etti.

Ziyarette Belediye Başkan Yardımcımız Süreyya Türkmenli, Genel Başkan Hicabi Durmuş,  Bağcılar Şube Başkanı Muharrem Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Nergis, Yıldıztepe Muhtarı Bayram Kırmızı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Köy Dernek Başkanları ve Bayburtlular yer aldı.


Bayburt,Bayburt Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu