324379001

BELEDİYE KÜTAHYASPOR’UMUZA ALTYAPIDAN İKİ TAKVİYE

BELEDİYE KÜTAHYASPOR’UMUZA ALTYAPIDAN İKİ TAKVİYE

BELEDİYE KÜTAHYASPOR’UMUZA ALTYAPIDAN İKİ TAKVİYE

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Belediye Kütahyaspor altyapısından yetişen ve profesyonel sözleşme imzalanan Furkan Sarı ve Alper Yerli’yi antrenmanda ziyaret ederek tebrik etti.

TFF 3. Lig 1. Grup’ta bir taraftan zirve yarışını sürdüren Belediye Kütahyaspor’umuz bir taraftan da altyapısından yetiştirdiği futbolcuları A takıma monte ederek geleceğin planlamasını yapıyor. Belediye Kütahyaspor altyapısından yetişen orta saha oyuncusu Alper Yerli ve stoper Furkan Sarı, profesyonel sözleşmeye imza atarak şehirlerinin takımında oynama hayallerine kavuştu.

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık da 23 Nisan Pazar günü sahamızda oynayacağımız Hacettepe maçının hazırlıklarını sürdüren Belediye Kütahyaspor’umuzun antrenmanını ziyaret ederek Furkan Sarı ve Alper Yerli’yi tebrik edip başarılar diledi. Şampiyonluk iddiasını sürdürürken bir taraftan da geleceği inşa ettiklerini belirten Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, “Belediye Kütahyaspor’umuzun antrenmanını ziyaret ettik. Bayram öncesi şehrimize ve gençlerimize güzel bir hediyeyi bu sahada verelim dedik. Alper ve Furkan altyapıdan profesyonel sözleşme imzaladığımız iki futbolcumuz. Bu iki gencimizle beraber şu anda Belediye Kütahyaspor’umuzda bulunan Kütahyalı profesyonel futbolcu sayımız 7’ye ulaşıyor. Nihai hedefimiz; inşallah yakında takım kadrosunun yarısını altyapıdan yetişmiş gençlerimizle takviye edilmesi yönünde. Bu yılki hedefimiz Allah nasip ederse ikinci lig. Bu konuda özellikle son beş haftalık süreçte hemşehrilerimizin, taraftarlarımızın gerek Kütahya’dan gerekse Kütahya dışındaki tüm gönüldaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Bu takım bu şehrin takımı. Bu aidiyet duygusuyla ben de Kütahyalıyım diyen her hemşehrimin takımımıza ve gençlerimize destek vermesini istiyoruz. Gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Allah sağlıkla, sıhhatle, kazasız, belasız başarılı sezonlar geçirmeyi nasip eylesin” ifadelerini kullandı.

Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanımız Erdoğan Çolak, “Genç kardeşlerimize hayırlı olsun. Neden bir Alper bir Furkan Süper Lig’de olmasın. Tabi bunların devamı da gelecek. Altyapıda takipte olan birkaç tane daha futbolcumuz var. Allah utandırmasın” diyerek Alper ve Furkan’ı tebrik etti.

Teknik direktörümüz Bekir Ozan Has ise, “Her gencin hayalinde profesyonel olmak vardır. Onlar da bugün buna kavuştular. İnşallah çok çalışıp önce Belediye Kütahyaspor’a sonra da Türk futboluna hizmet ederler” diyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Profesyonel sözleşmeye imza atan Alper Yerli, “Kütahyalıyım ve aynı zamanda Belediye Kütahyaspor taraftarıyım. İnşallah bu sene takımımızı ikinci lige çıkartıp şampiyonluğu tüm halkımızla paylaşacağız” dedi.

17 yaşında profesyonel sözleşmeyi imzalayan Furkan Sarı ise, “Kütahyalıyım. Takımımızın ikinci lige çıkması için elimizden geleni yapacağız. Sonu şampiyonlukla biter inşallah” diyerek teşekkürlerini iletti. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu