324379001

BELEDİYE KÜTAHYASPOR’UMUZUN RAKİBİ KARAKÖPRÜ

BELEDİYE KÜTAHYASPOR’UMUZUN RAKİBİ KARAKÖPRÜ

BELEDİYE KÜTAHYASPOR’UMUZUN RAKİBİ KARAKÖPRÜ

TFF 3. Lig 1. Grup’un son haftasında sahasında 1954 Kelkit Belediyespor’u ağırlayan Belediye Kütahyaspor’umuz, sahadan 4-1’lik galibiyetle ayrılarak ligi 3’üncü sırada tamamladı ve Play Off’ta Karaköprü Belediyespor’un rakibi oldu.

Belediye Kütahyaspor’umuz, TFF 3. Lig 1. Grup’un son haftasında sahasında konuk ettiği 1954 Kelkit Belediyespor maçına Play Off finaline yükselme ihtimaliyle çıktı. Rakibini Berkant Kök, Talha Mayhoş, Emrah Dağ ve Ali Kemal Özkan’ın golleriyle 4-1 yenen Mavi Şimşekler, Belediye Derincespor’un galip gelmesiyle doğrudan Play Off finaline yükselme şansını yitirdi. Ligi 3’üncü sırada tamamlayarak Play Off oynamaya hak kazanan Belediye Kütahyaspor’umuzun rakibi ligi 6’ıncı sırada tamamlayan Karaköprü Belediyespor oldu.

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak Belediye Kütahyaspor-Karaköprü Belediyespor maçı ligi 3’üncü bitiren takımımızın sahasında Dumlupınar Stadyumu’nda oynanacak. Önümüzdeki hafta içi oynanması planlanan maçın tarihini ve saatini federasyon açıklayacak.

TFF 3. Lig'de Play Off sistemi şu şekilde işleyecek; Her üç grupta 2, 3, 4, 5 ve 6. sıradaki takımlar Play Off müsabakalarına katılacak. Normal sezonu 2. sırada bitiren takımlar doğrudan Play Off finaline yükselecek. 3. ile 6. takım 4. ile de 5. takım, maçlar 3 ve 4. sıradaki takımların sahasında olmak üzere tek maç eleme usulüne göre karşılaşacak. Kazanan ekipler, ilk karşılaşma ligi daha alt sırada bitiren takımın sahasında olacak şekilde çift maç eleme usulüne göre karşılaşacak. Çift maç sonucunda tur atlayan takım finale yükselecek ve finalde ligi 2. sırada bitiren takımın rakibi olacak. Her grupta ayrı ayrı oynanacak olan final müsabakalarını kazanan üç takım daha TFF 2. Lig'e yükselecek. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu