324379001

BELEDİYEMİZ TESİSLERİNDEKİ İNDİRİMLERİN KAPSAMI GENİŞLETİLDİ

BELEDİYEMİZ TESİSLERİNDEKİ İNDİRİMLERİN KAPSAMI GENİŞLETİLDİ

BELEDİYEMİZ TESİSLERİNDEKİ İNDİRİMLERİN KAPSAMI GENİŞLETİLDİ

Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, geçtiğimiz haftalarda açıkladığı müjdelere ilave olarak Belediyemiz Sosyal Tesislerindeki indirimin kapsamının genişletildiğini açıkladı.

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık öncülüğünde hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle örnek gösterilen Kütahya Belediyemiz; geçtiğimiz haftalarda emeklilerimize, engellilerimize, basın yayın mensuplarımıza, şehit ve gazi yakınlarımıza, ikamet kart sahibi üniversite öğrencilerimize Belediyemiz Sosyal Tesislerinde sağlanan yüzde 25 indirim uygulamasının kapsamını genişletti. Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Belediyemiz Sosyal Tesislerinden öğretmen, polis, asker, üniversitelerdeki akademisyenler ve çalışanlar, tüm kamu kurum ve kuruluşlarındaki memurlar, doktorlar, hemşireler ve sağlık çalışanları, dernek-sendika-sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve tüm üyeleri, amatör spor kulübü yöneticileri, lisanslı sporcular ve hakemler, Kültür Bakanlığı sanatçıları ile muhtarların yüzde 25 indirimle faydalanmalarını sağladıklarını açıkladı. Başkanımız Işık, indirimden faydalanmak isteyenlerin liste halinde veya şahsen Belediye Hizmet Binamızın birinci katındaki İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne başvurmalarının yeterli olacağını ifade etti.

Belediyemiz Sosyal Tesislerinde yılda yaklaşık 600 bin hemşehrimize hizmet verildiğini aktararak sözlerine başlayan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, “Haftalık olağan hale getirdiğimiz basın toplantımıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Sizlerin de çok yakından bildiği gibi belediyemizin insan odaklı, değerli hemşehrilerimize yakışan, sosyal tesis yönetimi anlayışımız ile son beş yıllık dönemde tesislerimizde yıllık ortalama 600 bine yakın vatandaşımıza hizmet verdik. Her bir sosyal tesisimizi kendine has özellikleriyle baştan sona yeniledik. Tesislerimiz, misafirlerimizi gönül rahatlığıyla ağırlayabildiğimiz mekânlara dönüştü. Son dönemde dünya genelinde oluşan olumsuz ekonomik koşullarda bir nebze olsun vatandaşımıza destek olmak amacıyla geçtiğimiz haftalarda emeklilerimize, engellilerimize, basın yayın mensuplarımıza, şehit ve gazi yakınlarımıza, ikamet kart sahibi üniversite öğrencilerimize belediyemiz sosyal tesislerinde çeşitli indirimler uygulamıştık. Bugün bir müjdeyi daha sizlerle paylaşmak için buradayız. Geleceğimizin teminatı evlatlarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimize; şehrimizi gece gündüz koruyan, huzurumuzu tesis eden tüm Emniyet Teşkilatı ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza; şehrimizdeki sağlık hizmetini sağlamak için gece gündüz demeden çalışan doktorlarımıza, hemşirelerimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza; bilim yuvası üniversitelerimizin değerli akademisyenleri ve tüm çalışanlarına; Kütahya Valiliğimizin ve İl Özel İdaremizin tüm memurlarına ve çalışanlarımıza; şehrimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarında büyük bir özveriyle çalışan memurlarımız ve diğer kamu çalışanlarımıza belediyemiz sosyal tesislerinde yüzde 25 indirim uygulayacağız. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

SPOR CAMİASI, SANATÇILAR VE DERNEKLER DE UNUTULMADI

Spor camiasını da indirim kapsamında aldıklarını ifade ederek sözlerine devam eden Başkanımız Işık, “Ayrıca bir müjde de şehrimizin adını ulusal ve uluslararası pek çok mecrada başarıyla duyuran spor camiamızın çok değerli mensubu olan Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yöneticilerimize, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kütahya Şubesi Yöneticilerimize, tüm branşlardaki lisanslı sporcularımız ve hakemlerimize belediyemiz sosyal tesislerinde yüzde 25 indirim tanımlıyoruz. Kültür ve sanat şehri Kütahya’mızın değerlerine sahip çıkarak sanatını icra eden Kültür Bakanlığı Sanatçılarımıza; toplumun her kesiminden vatandaşımızın dertleriyle ilgilenen, şehrimizin en önemli paydaşları olarak gördüğümüz Sivil Toplum Kuruluşu ve Derneklerimizin Yöneticileri ve Tüm Dernek Üyelerine; son olarak demokrasinin vazgeçilmez unsuru olarak gördüğümüz, her bir mahallemizin ihtiyaçlarını giderme noktasında çaba gösteren muhtarlarımıza; belediyemiz sosyal tesislerinde geçerli olmak üzere yüzde 25 indirim uyguluyoruz. Yukarıdaki bildirdiğimiz indirimlerden faydalanmak için kamu kurumlarımızın, derneklerimizin ve sendikalarımızın yöneticileri, İşletme ve İştirakler Müdürlüğümüze listeleri toplu halde gönderebilecekleri gibi münferiden belediyemizin birinci katındaki İşletme ve İştirakler Müdürlüğümüze gelerek de gerekli başvuruları yapabileceklerdir. Bir kez daha şehrimize hizmet vermekten onur duyduğum ekip arkadaşlarım başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor; şehrimize, şehrimizin gelişmesi ve zenginleşmesi için çalışan tüm hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu