324379001

BERAT KANDİLİ MESAJI

BERAT KANDİLİ MESAJI

BERAT KANDİLİ MESAJI

ZEYBEK BAŞKAN’DAN BERAT KANDİLİ MESAJI

         Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. Zeybek Başkan mesajında; Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olan Berat Gecesinin tüm İslam âlemine ve ülkemize hayırlar getirmesini diledi.  

           Başkanımız Mehmet Zeybek mesajında şu ifadelere yer verdi; "İslam âlemi olarak Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan mübarek Berat Kandiline kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Unutmayalım ki tövbe kendini bulma ve bilmenin, gönlü arındırmanın en güzel yoludur. Manevi duyguların kuvvetlendiği, sevgi, kardeşlik ve barış duygularının da içten hissedilerek yaşandığı müstesna gecelerimizden Berat Kandilini vesile bilerek Yüce Rabbimizden bizleri affetmesini dilemeli, kırgınlıklara son vererek insanların mutluluğu için dua etmeliyiz. Vicdan muhasebesi ve kalp sorgulaması için iyi bir fırsat olacak en güzel cümlelerin en kalbi duygularla Rabbimize ulaştırıldığı, sevgi ve tüm iyiliklerin sınırsız bir şekilde isteneceği bu gece,  ülkemize ve tüm İslam âlemine kutlu olsun. Bu mübarek gecede dargınlıkları unutmalı, nefsimizle yüzleşip hata ve günahlarımız için Yüce Allah'ımızdan af dilemeliyiz.

           Rabbimizin affına sığınmak için eşsiz bir gece olan Berat Kandili elbette kırılan kalpleri onarmaya ve vicdan muhasebesi yapmamıza da vesile olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Afyonkarahisarlı hemşehrilerim başta olmak üzere tüm İslam âleminin Berat Kandilini kutluyor, ülkemizde barış, huzur ve kardeşliğin daim olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum" dedi.


Afyonkarahisar,Afyonkarahisar Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu