324379001

BİLAL SONSES'TEN TOKAT'TA 17 BİN KİŞİYE KONSER

BİLAL SONSES

BİLAL SONSES'TEN TOKAT'TA 17 BİN KİŞİYE KONSER

Kendine ait söz ve besteleri ile Türk müzik dünyasında kendine bir yer edinen genç sanatçı Bilal Sonses, Tokat’ta sevilen şarkılarını yaklaşık 17 bin kişilik kalabalığa seslendirdi.

Tokat Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında sevilen genç sanatçı Bilal Sonses, Tokat’ta unutulmaz bir konser verdi.

İçimden Gelmiyor, Geç Değil, Üzgünüm, Derdime Dermanım, Yak, Gel Hayalim, İki Kelime gibi sevilen birçok şarkısıyla müzik dünyasında yer alan Bilal Sonses, 2015 yılında açtığı Youtube kanalı üzerinden kendine ait söz ve bestelerini yayınlayarak büyük bir çıkış yakalamıştı.

12 Ağustos Cuma günü gerçekleşen konserde sevilen şarkılarını Cumhuriyet Meydanında yaklaşık 17 bin kişiye seslendiren sanatçı Tokat halkına müzikle dolu unutulmaz bir akşam yaşattı. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve AK Parti Tokat İl Başkanı Cüneyt Aldemir de konseri dinlemeye gelenler arasında yer alırken sahnede sanatçı ile bir araya gelerek Bilal Sonses’e ve orkestraya muhteşem konseri için teşekkür etti.

Başkan Eroğlu Ağustos ayında Tokatlıların konsere doyacağını vurgulayarak konser programına Azerin, Kolpa, Ümit Besen, Pamela ve Irmak Arıcı'nın yanı sıra Buray ve Murat Dalkılıç'ın da eklendiğini aktardı. Konserin ardından bir paylaşım yapan Eroğlu konsere yaklaşık 17 bin kişinin katıldığını vurgulayarak, "17 bin kişi hep bir ağızdan en güzel Bilal Sonses şarkılarında buluştu.

Tokat Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinliklerimiz çerçevesinde düzenlediğimiz konsere katılım gösteren herkese, değerli sanatçımıza ve orkestramıza teşekkür ediyorum. Yeni etkinliklerde görüşmek üzere" dedi.

Sırada 18 Ağustos'ta Kanal Tokat kenarında gerçekleşecek Kolpa konseri var.


Tokat,Tokat Belediyesi
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu