324379001

“BİR GÜLÜŞ BİZE YETER” BÜYÜK BİR COŞKUYLA BAŞLADI

“BİR GÜLÜŞ BİZE YETER” BÜYÜK BİR COŞKUYLA BAŞLADI

“BİR GÜLÜŞ BİZE YETER” BÜYÜK BİR COŞKUYLA BAŞLADI

Kütahya Belediyemizin organizasyonuyla çocuklarımız için ücretsiz düzenlenen ve bir ay boyunca devam edecek olan “Bir Gülüş Bize Yeter” çocuk şenliği büyük bir coşkuyla başladı. Etkinliğe katılarak çocuklarımızın eğlencesine ortak olan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, “Bir gülüş bize yeter, çocuklarımız hep gülsün” dedi.

Uygulamaya koyduğu sosyal sorumluluk projeleri ile Türkiye’ye örnek olan ve her yaş grubundan hemşehrimize hitap eden etkinlikleri hayata geçiren Kütahya Belediyemiz, yüreklere dokunmaya devam ediyor. Kütahya Belediyemizin çocuklarımız için organize ettiği ve bir ay boyunca devam edecek olan “Bir Gülüş Bize Yeter” çocuk şenliği, Belediye Hizmet Binamızın bahçesinde başladı. Eğitim öğretim yılı boyunca eğitime değer katan uygulamaları bir bir hayata geçiren ve yaz tatilinde de çocuklarımızı yalnız bırakmayan Kütahya Belediyemiz, şişme oyun grupları, balon, yüz boyama, palyaço, geleneksel oyunlar, pamuk şeker, dondurma, patlamış mısır, çeşitli ikramlar ve yarışmalarla sevimli ziyaretçilerimizi hem doyasıya eğlendirdi hem de sevdikleri tatları bulma fırsatı sundu.

Etkinliğe katılarak çocuklarla ve aileleriyle vakit geçiren Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, minik yüreklerin eğlencelerine ortak oldu. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın hep gülmesi için çalıştıklarını ifade ederek sözlerine başlayan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, “Saygıdeğer hemşehrilerim, geleceğimizin teminatı sevgili çocuklar, Belediyemizin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü gibi müdürlüklerimizin ortaklaşa düzenlediği etkinliğimize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bir gülüş bize yeter, çocuklarımız hep gülsün. Bu etkinliğimiz ay boyunca devam edecek. Çocuklarımızın geleceğe daha iyi hazırlanması, başka şehirlerde olup da niye bizim şehrimizde yok dedikleri etkinlikleri onların ayağına getireceğiz. Burası sizin, belediyemiz sizin. Etkinliklerimize göstermiş olduğunuz ilgi için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şehrimize, şehrimizin güzel insanları siz değerli hemşehrilerimize ve geleceğimizin teminatı çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Katkılarınızdan ve katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Her şey gönlünüzce olsun” ifadelerini kullandı.

Etkinlikte en az çocukları kadar eğlenen aileler, hem güzel havanın tadını çıkarttı hem de çocuklarının mutluluklarıyla mutlu oldu. Aileler bu tarz etkinliklerin özellikle çocuklara yönelik olmasından dolayı memnun olduklarını ve devamını beklediklerini belirterek Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’a teşekkürlerini iletti.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu