324379001

BOĞAZ HALK PLAJI MANAVGAT’A ÇOK YAKIŞTI

BOĞAZ HALK PLAJI MANAVGAT’A ÇOK YAKIŞTI

BOĞAZ HALK PLAJI MANAVGAT’A ÇOK YAKIŞTI

Manavgat Belediyesi, Sorgun Boğaz Halk Plajı’nın 2’nci etap düzenleme çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların kullanımına açtı. Kent halkının akın ettiği Sorgun Boğaz, modern yapısı ve yeni yüzüyle bölgeye artı değer kattı

SOSYAL YAŞAM ALANI OLDU

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Irmağı’nın Akdeniz’le buluştuğu nokta olan Sorgun Boğaz Halk Plajı’nda 2.Etap Çevre Düzenleme Çalışmalarını tamamlayarak halkın hizmetine sundu. 550 metrelik sahil bandındaki düzenleme çalışmaları kapsamında ırmak ve deniz kenarında vatandaşların keyifli vakit geçirmeleri için pergoleli piknik masaları, yeşil alanlar, 500 araç için park yeri, yürüyüş yolu, şezlonglar, soyunma kabinleri, WC, duş ile aydınlatma direkleri yerleştirildi. Bölgeye gelen vatandaşların sosyalleşmesini de önemseyen Manavgat Belediyesi, çocuk oyun grupları ve basketbol sahasını bölgeye kazandırdı. Muhteşem manzara eşliğinde anı ölümsüzleştirmek isteyen vatandaşlar için de çalışma yapan Manavgat Belediyesi, öz çekim alanı için rengarenk “BOĞAZ” 3 D sembol alanını da yerleştirdi.

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Sorgun Boğaz Halk Plajı’nın yeni yüzüyle karşılaşan vatandaşlar, plajın işlevselliğinin artarak daha kullanışlı hale geldiğini belirtti. Vatandaşlar, “Manavgat Belediyesi’nin yapmış olduğu harika proje sayesinde modern ve kaliteli bir yaşam alanına sahip olduk. Buranın önceki hali kentimize yakışmıyordu. Burada vakit geçirmek ve sosyalleşmek bizlere de olumlu bir şekilde yansıdı. Çalışmalarda emeği geçen Manavgat Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sözen’e ve ekibine yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.

SAHİL KAMPİNG ve KARAVAN PARK

Manavgat Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğü, Sorgun Boğaz Mevkii’nin eşsiz güzelliğinde karavan tatili yapmak isteyen vatandaşlara yönelik de muhteşem bir alan oluşturdu. Sahil Camping adıyla hizmet verecek olan Karavan Park’ta, 26 adet karavanın park edebileceği bir alanın yapım çalışması tamamlandı. Deniz manzarasında aileleriyle birlikte karavanda konaklayacak olan vatandaşlar için aydınlatma direkleri, elektrik, su, duş, wc ve güvenlik hizmeti de sunulacak.

CARETTALAR VE KUM ZAMBAKLARI KORUNUYOR

Başkan Şükrü Sözen’in talimatıyla projede canlılar ve ekosistemin bozulmamasını sağlayacak çözümler üretildi. Tüm dünyada ender yetiştiği için koruma altına alınan endemik bitki Kum Zambakları, Manavgat Belediyesi tarafından tel çitle çevrilen alanda koruma altında alındı. Caretta Carettaların yavrulama döneminde zarar görmemesi için ise aydınlatma direklerinin yönü ve ışık sıcaklığı özel bir sistemle ayarlandı. Manavgat Belediyesi’nin güvenlik görevlileri ise sahil bandı boyunca 24 saat devriye görevi yapacak.

SÖZEN; “BU GÜZELLİĞİN BAŞKA ÖRNEĞİ YOK

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Boğaz Halk Plajı’ndaki çalışmaların halkın sosyal yaşam kalitesini arttırdığını ve kenti ileriye taşıdığını söyledi. Başkan Şükrü Sözen, “Manavgat halkımızın yanı sıra yerli ve yabancı misafirlerimizin de sıklıkla kullandığı Sorgun Boğaz Mevkii’nde modern, kullanışlı, halkın aynı zamanda sosyalleşebileceği bir tatil alanı oluşturduk. Bu eşsiz güzelliğin dünyada bir örneği daha yok. Bir yanda Toros dağları, bir yanda Manavgat ırmağı ve bir yanda deniz manzarası, bölgemizi adeta bir bütün haline getirdi. Tüm vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte ziyaret etmesini ve gönüllerince keyifli anlar yaşamasını temenni ediyorum. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Antalya,Manavgat Belediyesi
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu