324379001

BOZDOĞAN-23 Operasyonunda Tunceli ve Şırnak'ta 32 Mağara ve Sığınak Yok Edildi

BOZDOĞAN-23 Operasyonunda Tunceli ve Şırnak

BOZDOĞAN-23 Operasyonunda Tunceli ve Şırnak'ta 32 Mağara ve Sığınak Yok Edildi

İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, terörle mücadele kapsamında gerçekleştirilen "BOZDOĞAN-23" operasyonlarının detaylarını paylaştı. Tunceli ve Şırnak illerinde düzenlenen operasyonlarla ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Yerlikaya, terör örgütü mensuplarının kırsal alanda eylem hazırlığı için kullandıkları mağara ve sığınakların imha edildiğini belirtti.
 
Operasyonlar neticesinde, toplamda 32 mağara, sığınak ve barınma alanının yok edildiğini aktaran Bakanımız Sayın Yerlikaya, teröristlerin eylem yapmak amacıyla sakladıkları silah, mühimmat ve patlayıcıların ele geçirildiğini ifade etti. Operasyonlar sırasında ele geçirilen materyaller arasında 9 adet Havan Mühimmatı, 1.493 adet patlayıcıdan oluşan toplamda 239 kilogramlık yük, 2 Anti-tank Mühimmatı, 4 adet EYP (El Yapımı Patlayıcı) ve EYP düzeneği, 30 kilogramlık amonyum nitrat, 31 adet fünye ve RPG-7 ROKETATAR ile çeşitli silahlar ve mühimmatlar bulunmaktadır.
 
Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, operasyonların kararlılıkla devam ettiğini ve terörle mücadelenin son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar süreceğini vurgulayarak, Türkiye'nin huzur ve güvenliğinin sağlanması için güvenlik güçlerinin gece gündüz demeden çalıştığını belirtti. Operasyonların Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinasyonunda, Tunceli ve Şırnak illerinde Jandarma Özel Harekat (JÖH), Komando ve Güvenlik Korucusu timleri, J-SİHA ile ATAK helikopterlerinin desteğiyle gerçekleştirildiği kaydedildi.
 
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu