324379001

Bu kitapla Şeker Mahallesi’ni anlattı

Bu kitapla Şeker Mahallesi’ni anlattı

Bu kitapla Şeker Mahallesi’ni anlattı

Büyükşehir Belediyesi’nin kültür etkinlikleri kapsamında misafir ettiği yazar Yusuf Ertuğrul Erdem, “Yazmazsam yaşam hikayem yarım kaldırdı” diyerek çocukluğunun geçtiği ve en büyük özlemi olan “Şeker Mahallesi” kitabını anlattı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat duayenlerinin yoğun ilgi gösterdiği birbirinden renkli ve bilgilendirici programlarına devam ediyor. Bu kapsamda yoğun geçen Aralık ayı takvimi de birbirinden kıymetli isimleri konuk ediyor. Büyükşehir’in son misafiri ise Sakaryalı yazar Yusuf Ertuğrul Erdem oldu. Erdem, “Yazar-Öğrenci Buluşması” kapsamında Sakarya Güzel Sanatlar Lisesi’ndeki öğrencilerle bir araya geldi.

En büyük özlemi Şeker Mahallesi

Onlara yazı hayatının nasıl başladığını, bir yazarın hislerini ve kalemin gücünü anlatan Erdem, “Yazmazsam yaşam hikayem yarım kalırdı” dediği Adapazarı’nın merkezindeki mahallesini anlatan “Şeker Mahallesi” kitabı üzerine konuştu. Adapazarı’na karşı duyduğu sevgisini, çocukluğuna ve mahallesine karşı duyduğu sevgiyi anlatan Erdem, gençlere önemli tavsiyelerde bulundu.

“Her yazınız 50’den sonra kıymetlenecek”

Erdem, “Yazan birisi olarak sizlere tavsiyem bu yaşlarınızdaki anılar kaçırılmayacak zamanlar değerini bilmelisiniz. Lise yılarımdaki bir öğretmenim bu zamanlarınızın kıymetini bilin bir daha gelmeyecek demişti gerçekten öyle oluyor. Okumak önemlidir ama mutlaka yazma alışkanlığı edinmeniz gerekiyor. Yazmayı alışkanlık haline getirmek için illaki edebiyat ilgili çalışmanız gerekmiyor. Mutlaka anılarınızı ve hatıralarınızı kaleme almalısınızdır. Bu yazdıklarınız ellili yaşlarınızda çok değerli olacak o dönemlerdeki fotoğraflar gibi yazılarda çok değerli’’ ifadelerini kullandı.


Sakarya,Sakarya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu