324379001

Bursa’da 1 Mayıs coşkusu

Bursa’da 1 Mayıs coşkusu

Bursa’da 1 Mayıs coşkusu

BASIN BÜLTENİ

Bursa’da 1 Mayıs coşkusu

BURSA – Bursa’da 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla sendikaların, sivil toplum kuruluşların ve siyasi partilerin katılımıyla düzenlenen yürüyüşte konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Tüm emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutluyorum. Aslında onlar için mücadele günü olduğunu görüyoruz. İşçilerimizin mücadelelerini yürekten kutluyorum” dedi.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, binlerce kişinin katılımıyla Bursa’nın farklı noktalarında coşkulu bir şekilde kutlandı. Şehir merkezinde düzenlenen programa, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in yanı sıra Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Kayıhan Pala, Hasan Öztürk, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu (İKK), DİSK, KESK, Eğitim Sen, Bursa Tabip Odası, Uidder, Badis, Birleşik Metal İş, Bursa Barosu üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi partilerin üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Eski Atatürk Stadyumu önünde toplanan vatandaşlar, işçi haklarının korunması, daha eşit bir yaşam mücadelesi için ellerindeki pankartlarla sloganlar atarak Kent Meydanı’na doğru yürüdü. Bayram havasında gerçekleşen yürüyüş, Kent Meydanı’nda son buldu. Etkinlik, meydanda verilen Ahmet Gültekin konseriyle devam etti.

“İşçilerimizin mücadelelerini yürekten kutluyorum”
Bursalılarla omuz omuza yürüyüşe katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, tüm emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladı. İşçi Bayramı’nın bir güne sığdırılmasına rağmen işçilerin her gün bayram havası içerisinde yaşam sürmesini arzuladıklarını belirten Başkan Bozbey, “Tüm emekçilerimizin böyle bir kültüre, yaşam standartına sahip olmasını istiyoruz. Böylelikle her günlerinin bayram olması yönünde hayalimiz var. Bu hayalin bir parçası olarak da işçilerimizin sesinin daha gür çıkması amacıyla bayram havası içerisinde kutlanmaya çalışılıyor. Aslında bayram mı bayram. Ama yaşam standartlarına baktığımızda aslında onlar için mücadele günü olduğunu görüyoruz. Ben işçilerimizin mücadelelerini yürekten kutluyorum” diye konuştu.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI


Bursa,Bursa Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu