324379001

Büyük Önder Kemer’de anıldı

Büyük Önder Kemer’de anıldı

Büyük Önder Kemer’de anıldı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, askeri ve siyasi dehasıyla Türk ve dünya tarihine adını altın harflerle yazdıran Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85'nci yılında yurt genelinde olduğu gibi Kemer'de de anma töreni yapıldı.

Kemer Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan anma törenine, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Cumhuriyet Başsavcı Vekili Serhat Çaylak, Kemer Jandarma Komutanı Ömer Seyhan, Kemer Emniyet Müdürü Harun Mere, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Soner Tuna, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi meclis üyeleri ve birim müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, gaziler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan törende saat 09.05'te sirenlerle birlikte saygı duruşunda bulunuldu. Tören, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi. Siren sesi ile birlikte Kemer'de yaşam iki dakikalığına durdu. Yolda arabalarından inen vatandaşlar Atatürk'ü saygıyla andı.

Kemer Belediyesi Arslanbucak Hizmet Alanı'nda da Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Baki Yalın ve belediye personeli, saat 09.05'te saygı duruşunda bulundu.


Antalya,Kemer Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu