324379001

Büyükşehir, 100. yıl coşkusunu yaşatmaya devam ediyor

Büyükşehir, 100. yıl coşkusunu yaşatmaya devam ediyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi’nin Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılına özel düzenlediği programda kadınlarla buluştu. Türk bayrakları sallayarak hep birlikte 10. Yıl Marşı söyleyen Başkan Osman Zolan, kadınların 100. yıl

Büyükşehir, 100. yıl coşkusunu yaşatmaya devam ediyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi’nin Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılına özel düzenlediği programda kadınlarla buluştu. Türk bayrakları sallayarak hep birlikte 10. Yıl Marşı söyleyen Başkan Osman Zolan, kadınların 100. yıl coşkusuna ortak oldu.
26.10.2023
Başkan Zolan kadınlarla birlikte 10. Yıl Marşı söyledi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılına özel düzenlediği kutlama programlarına devam ediyor. Katipoğlu Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Kadın Meclisi üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı. 100. yıl coşkusunun doyasıya yaşandığı programda ilk olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçısı Ahmet Algün, kahramanlık türküleri seslendirdi. Daha sonra Başkan Osman Zolan’ı Türk bayrakları ile karşılayan kadınlar hep bir ağızdan 10. Yıl Marşı söyledi. Renkli görüntülerin yaşandığı programda Başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak Cumhuriyet’in 100. yılını hep birlikte kutlamak adına gayret ettiklerini söyledi.

“Cumhuriyetimiz ilelebet payidar kalacaktır”

Cumhuriyet’in ilelebet yaşaması için hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Zolan, “Bize düşen, Cumhuriyetimize sahip çıkmak ve daha ileriye götürmek için en üst seviyede gayret etmektir. Gelecek nesillerimize daha güzel bir ülke bırakmak için ele ele vererek birlik ve beraberlik içinde çalışmak zorundayız. Hangi düşünce ve görüşten olursak olalım, bu ülke bu şehir hepimizin” diye konuştu. Başkan Zolan konuşmasına şöyle devam etti: “Birlikte aşamayacağımız engel, varamayacağımız hedef yoktur. İnşallah Cumhuriyetimiz ilelebet payidar kalacaktır. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan için canını veren tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun.
.

Denizli,Denizli Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu