324379001

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI

Büyükşehir Belediye Meclisimiz 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 19'uncu maddesi gereğince 13 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 15.00'de Altıntop Mahallesi Lise Caddesi No:2'de bulunan Belediye Meclis salonunda belirtilen gündem maddelerini görüşmek üzere top

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI

Büyükşehir Belediye Meclisimiz 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 19'uncu maddesi gereğince 13 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 15.00'de Altıntop Mahallesi Lise Caddesi No:2'de bulunan Belediye Meclis salonunda belirtilen gündem maddelerini görüşmek üzere toplanacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
08.04.2024
 - Saygı duruşu ve İstiklal Marşı.

 
- Meclisin en genç 2 üyesinin geçici katip olarak davet edilmesi.

 - Yoklama ve toplantının açılışı.

 G Ü N D E M:

 1- Belediye Meclisi 1. ve 2. Başkan Vekili seçimi. (2 yıl süreli - Gizli oylama)

    a- Meclis 1. Başkan Vekili seçimi.

    b- Meclis 2. Başkan Vekili seçimi.

 2- Katip ve Yedek Katip üyelerinin seçimi. (2 yıl süreli - Gizli oylama)

 3- Belediye Encümenine üye seçimi. (5 üye, 1 yıl süreli - Gizli oylama)

 4- Meclis İhtisas Komisyonlarının oluşturulması.

    a- Kurulacak İhtisas Komisyonlarının belirlenmesi.

    b- Komisyonlara üye sayısının belirlenmesi.

    c- Komisyonların çalışma sürelerinin belirlenmesi.

d- Oluşturulan İhtisas Komisyonlarına üye seçimi.

5- Tarihi Kentler Birliğine süresi Mahalli İdareler Seçimlerine kadar olmak üzere gizli oyla 3 asıl, 2 yedek üye seçilmesine ilişkin Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığının yazısı.

6- Sağlıklı Kentler Birliğine süresi Mahalli İdareler Seçimlerine kadar olmak üzere gizli oyla 3 asıl, 2 yedek üye seçilmesine ilişkin Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığının yazısı.

7- Enerji Kentleri Birliğine süresi Mahalli İdareler Seçimlerine kadar olmak üzere gizli oyla  3 asıl, 2 yedek üye seçilmesine ilişkin Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığının yazısı.

8- Türk Dünyası Belediyeler Birliğine süresi Mahalli İdareler Seçimlerine kadar olmak üzere gizli oyla 3 asıl, 2 yedek üye seçilmesine ilişkin Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığının yazısı.

9- Ege Belediyeler Birliğine süresi Mahalli İdareler Seçimlerine kadar olmak üzere gizli oyla 1 asıl, 1 yedek üye seçilmesine ilişkin Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığının yazısı.

10- Uluslararası Tarım Şehirleri Birliğine süresi Mahalli İdareler Seçimlerine kadar olmak üzere gizli oyla 2 asıl, 1 yedek üye seçilmesine ilişkin Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığının yazısı.

11- Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliğine süresi Mahalli İdareler Seçimlerine kadar olmak üzere gizli oyla 4 asıl, 2 yedek üye seçilmesine ilişkin Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığının yazısı.

12- Meclis toplantılarının sesli veya görüntülü cihazlarla kayda alınması hususunun görüşülmesine ilişkin Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığının yazısı.

13- Belediyemizin kadro ve pozisyonlarında istihdam edilen kamu görevlilerine sosyal denge tazminatının ödenmesine ilişkin Belediyemizde en çok üyeye sahip kamu görevlileri  sendikası ile belirlenecek çerçeve içerisinde Belediyemiz adına sözleşme yapılması için Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’na yetki verilmesi hususuna ilişkin İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığının yazısı. 

14- Büyükşehir Belediyemizin %100 hissesine sahip olduğu Beltaş Denizli Büyükşehir Belediyesi Temizlik Ulaşım Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Yönetim Kurulu üyelerinin ve görev sürelerinin belirlenmesi, ayrıca Beltaş Denizli Büyükşehir Belediyesi Temizlik Ulaşım Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin genel kurul toplantılarına Belediyemizi temsilen katılmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’na yetki verilmesi hususunda karar alınmasına ilişkin Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığının yazısı. 

15- Büyükşehir Belediyemizin %100 hissesine sahip olduğu Denizli Büyükşehir Belediyesi Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Yönetim Kurulu üyelerinin ve görev sürelerinin belirlenmesi, ayrıca Denizli Büyükşehir Belediyesi Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin genel kurul toplantılarına Belediyemizi temsilen katılmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’na yetki verilmesi hususunda karar alınmasına ilişkin   Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığının yazısı. 

16- Büyükşehir Belediyemizin %100 hissesine sahip olduğu Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Yönetim Kurulu üyelerinin ve görev sürelerinin belirlenmesi, ayrıca Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin genel kurul toplantılarına Belediyemizi temsilen katılmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’na yetki verilmesi hususunda karar alınmasına ilişkin  Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığının yazısı. 

17- Büyükşehir Belediyemizin %99, DESKİ’nin %1  hissesine sahip olduğu Peraş Denizli Büyükşehir Belediyesi Personel Temizlik Ulaşım Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Yönetim Kurulu üyelerinin ve görev sürelerinin belirlenmesi, ayrıca Peraş Denizli Büyükşehir Belediyesi Personel Temizlik Ulaşım Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin genel kurul toplantılarına Belediyemizi temsilen katılmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’na yetki verilmesi hususunda karar alınmasına ilişkin Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığının yazısı. 

18- Büyükşehir Belediyemizin %100 hissesine sahip olduğu Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Yönetim Kurulu üyelerinin ve görev sürelerinin belirlenmesi, ayrıca Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin genel kurul toplantılarına Belediyemizi temsilen katılmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’na yetki verilmesi hususunda karar alınmasına ilişkin Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığının yazısı. 

 19- Denetim Komisyonu raporunun Meclisin bilgisine sunulması.

 20- 2023 yılı Faaliyet Raporu’nun görüşülmesi.

 

.

Denizli,Denizli Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu