324379001

Büyükşehir Belediyesi'nin çevre hassasiyeti tescillendi

Büyükşehir Belediyesi

Samsun Büyükşehir Belediyesi yapılan denetimler sonucunda Türk Akreditasyon Kurumu'ndan (TÜRKAK) çevresel yönetim sistemine uygunluğunu doğrulayan TS EN ISO 14001:2015 sertifikası almaya hak kazandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Büyükşehir

Samsun Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'nın TS EN ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi’nin kurulması için başlattığı çalışmalar tamamlandı. Yapılan yoğun çalışmalar doğrultusunda Samsun Büyükşehir Belediyesi, Türk Akreditasyon Kurumu'ndan (TÜRKAK) çevresel yönetim sistemine uygunluğunu doğrulayan TS EN ISO 14001:2015 sertifikası almaya hak kazandı. Sertifika başkanlık makamında Çevre Yönetimi Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e takdim edildi.

‘ÇALIŞMALAR İÇİN MOTİVE EDECEK’

Bu sertifikanın Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği tüm faaliyetlerde çevreye ve doğaya gösterdiği hassasiyetin bir simgesi olduğunu dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Ekolojik dengeyi koruyan, yaşanabilir, sağlıklı, temiz bir çevre oluşturmayı hedefleyerek hizmetlerine yön veren Büyükşehir Belediyesi’nin çevreci hizmetleri bu sertifika ile bir kez daha onaylanmış oldu. Çevre Yönetim Sistemi ile ilgili almış olduğumuz belge bizim için çok önemli. Bu kapsamda sertifika almak bizleri memnun etti. Her zaman ‘Yaşanabilir ve yeşil Samsun’ diyoruz. Temiz ve en önemlisi insanlarımızın mutlu olduğu bir Samsun hedefliyoruz. Bu sertifikalar bizleri çalışma noktasında daha çok motive edecektir. Emeği geçen tüm birimlerimize çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Samsun,Samsun Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu