324379001

BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK MECLİSİ’NDEN YENİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE “BİZBİZE 2023 HOŞGELDİN FESTİVALİ”

BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK MECLİSİ’NDEN YENİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE “BİZBİZE 2023 HOŞGELDİN FESTİVALİ”

Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi ve Genç Kültür Kart tarafından şehre yeni gelen üniversite öğrencilerinin kaynaşması ve uyum süreçlerini hızlandırmak amacıyla “BizBize 2023 Hoş geldin Festivali” gerçekleştirildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi ile Genç Kültür Kart’ın düzenlediği etkinlikler yeni üniversite öğrencilerinin şehre uyum sürecini hızlandırıyor.

Konya’ya yeni gelen üniversiteli gençlerin moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla düzenlenen “Bizbize 2023 Hoşgeldin Festivali” Atmosfer Bosna'da gerçekleştirildi. Gençler arasında büyük bir coşku ve dayanışma atmosferi oluşturan etkinlik yeni üniversite öğrencilerine unutulmaz anılarla dolu bir başlangıç sundu.

Büyükşehir Gençlik Meclisi ve Genç Kültür Kart tarafından organize edilen renkli etkinlik, birçok eğitici ve eğlenceli etkinliğe ev sahipliği yaptı. Kağıda nakış işleme atölyesi, koku atölyesi, iple bileklik yapma atölyesi, düşünce yazma atölyesi ve kariyer destek eğitim merkezinin stantlarının bulunduğu festivalde öğrenciler, el becerilerini geliştirirken, kariyer planlamayla ilgili birçok konuda bilgi edindi. Tekyön, Nöbet ve Alaattin Selçuk müzik gruplarının enerjik konserleriyle eğlenen gençler, özellikle müzik gruplarının performanslarına coşkuyla eşlik etti.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Salim Can Kilci, Genç Kültür Kart'ın ve Büyükşehir Gençlik Meclisi'nin her zaman öğrencilerin yanında olacağını vurguladı. Kilci, her zaman kendilerine destek veren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür etti.


Konya,Konya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu