324379001

Büyükşehir ile Acıpayam hak ettiği hizmetlere birer birer kavuşuyor

Büyükşehir ile Acıpayam hak ettiği hizmetlere birer birer kavuşuyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Acıpayam Belediyesi işbirliği ile Acıpayam ilçesinin büyük bir eksikliğini giderecek Gençlik ve Kültür Merkezi’nin inşaat çalışmalarında sona gelindi. Çalışmaları inceleyen Başkan Zolan, ilçeye kazandırılacak dev tesisin

Büyükşehir ile Acıpayam hak ettiği hizmetlere birer birer kavuşuyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Acıpayam Belediyesi işbirliği ile Acıpayam ilçesinin büyük bir eksikliğini giderecek Gençlik ve Kültür Merkezi’nin inşaat çalışmalarında sona gelindi. Çalışmaları inceleyen Başkan Zolan, ilçeye kazandırılacak dev tesisin Acıpayam’ın güzelliğine güzellik katacağına dikkati çekti.
04.09.2023
Başkan Zolan, Gençlik ve Kültür Merkezi inşaatını inceledi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Acıpayam Belediyesi işbirliği ile Acıpayam ilçesine kazandırılacak Gençlik ve Kültür Merkezi’nin inşaat çalışmalarını inceledi. Yapımında sona yaklaşılan tesisin inceleme gezisine Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan’ın yanı sıra Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı İsmail Akyol ve beraberindekiler katıldı. Bir süre alanda inceleme yapan Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler çalışanlara kolaylıklar diledi. Başkan Osman Zolan burada yaptığı açıklamada Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak Acıpayam Gençlik ve Kültür Merkezi’nin yapımında sona yaklaştıklarını ve çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğüne dikkati çekti.

Acıpayam Gençlik ve Kültür Merkezi inşaatında sona yaklaşıldı

Acıpayam Gençlik ve Kültür Merkezi’nin ilçenin güzelliğine güzellik katacağına dikkati çeken Başkan Zolan, “2014’de Büyükşehir statüsüne kavuştuğumuzda ‘Şehir merkezimizde ne varsa ilçelerimizde de o olacak’ demiştik. Çok şükür tüm ilçelerimizde aynı anlayışla hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi. Tesiste 500 kişilik salon bulunacağını, bunun yanında birçok etkinliğin yapılacağı alanlar oluşturduklarını, ayrıca cep sinemasının da yer alacağını belirten Başkan Zolan, “Çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Şimdiden Büyükşehir Acıpayam Gençlik ve Kültür Merkezi’miz hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
 
.

Denizli,Denizli Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu