324379001

Büyükşehir sağlık yatırımlarında da öncü

Büyükşehir sağlık yatırımlarında da öncü

Denizlililerin yaşam kalitesini yükseltmek için sağlık yatırımlarına da imza atan Büyükşehir Belediyesi, Karahasanlı Aile Sağlığı Merkezi inşasında sona geldi. Tesisi inceleyen Başkan Osman Zolan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi halkın hizmetinde, milleti

Büyükşehir sağlık yatırımlarında da öncü

Denizlililerin yaşam kalitesini yükseltmek için sağlık yatırımlarına da imza atan Büyükşehir Belediyesi, Karahasanlı Aile Sağlığı Merkezi inşasında sona geldi. Tesisi inceleyen Başkan Osman Zolan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi halkın hizmetinde, milletin taleplerini karşılamak için gece gündüz çalışıyor” dedi.
21.09.2023
Karahasanlı Aile Sağlığı Merkezi inşası sona geldi

Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sağlık alanındaki yatırımlarıyla da öncü olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, kente kazandıracağı Karahasanlı Aile Sağlığı Merkezi inşasında sona geldi. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Karahasanlı Mahallesi’nde bir süre önce yapımı başlatılan Karahasanlı Aile Sağlığı Merkezi’nde incelemede bulundu. Başkan Osman Zolan'a Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, Fen İşleri Dairesi Başkanı Nuriye Çevni ve beraberindekiler eşlik etti. Çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Zolan milletin ihtiyaçlarını karşılamak için Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Karahasanlı Mahallesi’nde Babadağ Toki Konutları ve Erdoğan Sitesi’nin bulunduğu bölgedeki vatandaşların sağlık ocağı talebinde bulunduğunu anlatan Başkan Zolan, “Biz de bu talebi uygun gördük ve burada sağlık merkezimizin inşaatını başlattık. İnşaat hızlı bir şekilde devam ediyor, inşallah 2 ay sonra da tamamlayacağız ve vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız” dedi.

2 ay içinde tamamlanacak

Herkese sağlıklı bir yaşam dileyen Başkan Zolan, “Sağlık merkezimiz inşallah çok fazla kullanılmaz. Ama ihtiyaç olduğunda da imdada koşması noktasında bu yatırımı yapıyoruz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Allah’ım kazasız belasız tamamlamayı ve açılışını yapmayı nasip etsin” diye konuştu. Tesisi yaklaşık 2 ay içinde tamamlayarak Sağlık Müdürlüğü‘ne teslim edeceklerini, daha sonra doktor, sağlık personeli görevlendirmeleriyle yatırımın faaliyete geçeceğini işaret eden Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Böylece güzel ve önemli bir işi de tamamlamış olacağız. Denizli Büyükşehir Belediyesi halkın hizmetinde, milletin taleplerini karşılama noktasında gece gündüz çalışıyor. Allah'ım yolumuzu açık etsin.”

Karahasanlı Aile Sağlığı Merkezi

Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı süren Karahasanlı Aile Sağlığı Merkezi tek katlı betonarme yapı olarak inşa edilirken, toplam inşaat alanının 305 metrekare
olduğu belirtildi. İki adet muayene odası, acil müdahale odası, aşı-bebek izlem odası, kan alma odası ve gebe izlem-aile planlama odası bulunan Karahasanlı Aile Sağlığı Merkezi’nde ayrıca emzirme odası ve su deposu yer alıyor.

.

Denizli,Denizli Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu