324379001

Büyükşehir’den Cumhuriyet’in 100. yılına özel spor turnuvaları

Büyükşehir’den Cumhuriyet’in 100. yılına özel spor turnuvaları

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümü coşkusunun doyasıya yaşanması için 7’den 70’e hitap eden etkinliklere imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi, voleybol, judo, basketbol, güreş, tenis, tekvando, badminton, masa tenisi, okçuluk ve yüzme olma

Büyükşehir’den Cumhuriyet’in 100. yılına özel spor turnuvaları

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümü coşkusunun doyasıya yaşanması için 7’den 70’e hitap eden etkinliklere imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi, voleybol, judo, basketbol, güreş, tenis, tekvando, badminton, masa tenisi, okçuluk ve yüzme olmak üzere 10 ayrı branşta yüzlerce sporcunun mücadele edeceği turnuva düzenliyor.
13.10.2023
Yüzlerce sporcu 10 ayrı branşta mücadele edecek

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümü kutlamalarına özel başladığı konser, festival ve diğer organizasyonların yanında spor etkinliklerine de imza atıyor. Denizli’de Cumhuriyet’in 100. kuruluş yıldönümü coşkusunun doyasıya yaşanması için 7’den 70’e hitap eden etkinliklere başlayan Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda voleybol, judo, basketbol, güreş, tenis, tekvando, badminton, masa tenisi, okçuluk ve yüzme branşlarında özel turnuva düzenleyecek. Yüzlerce sporcunun katılacağı Cumhuriyet’in 100. yılına özel turnuvalar 14 Ekim Cumartesi günü Albayrak Geleneksel Spor Oyunları Kompleksi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Midi Voleybol Turnuvası ile başlayacak. 14-15 Ekim, 21-22 Ekim ve 28-29 Ekim olmak üzere 3 hafta sonu boyunca devam edecek müsabakalar 29 Ekim Pazar Günü Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Yüzme Turnuvası ile sona erecek.

Bu bayram başka kutlanacak

Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yıldönümü kutlamaları kapsamında birçok organizasyona imza atacak Denizli Büyükşehir Belediyesinin, kentte bayram coşkusunun doyasıya yaşanması için gayret ettiklerini vurgulayan Başkan Zolan, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıldönümünü coşkuyla kutlayacağız. Tüm hemşehrilerimi bayram coşkusunu hep birlikte yaşamaya davet ediyorum. Türk milleti olarak 100 yıl önce olduğu gibi bugün de aynı inanç, coşku ve heyecan ile cumhuriyetimize ve değerlerine sahip çıkacağız” dedi.

 
.

Denizli,Denizli Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu