324379001

Büyükşehir’den deprem bölgesine ekipler gitmeye devam ediyor

Büyükşehir’den deprem bölgesine ekipler gitmeye devam ediyor

Büyükşehir’den deprem bölgesine ekipler gitmeye devam ediyor

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde yaşanan ve birçok ilde yıkıma neden olan depremin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, afet bölgesi için çalışmalarını sürdürüyor. Teyakkuz haline geçen Büyükşehir, deprem anından itibaren ekip ve personelle depremzedelerin yanında olmak için yola çıkmıştı. Büyükşehir İtfaiyesi ve A Takımından oluşan personel ve araçlar, bugün de bölgeye sevk edildi. Kocaeli Büyükşehir, deprem bölgelerinde 85 araç ve 372 personelle görev yapıyor.

KRİZ MASASI OLUŞTURULDU
06 Şubat Pazartesi sabaha karşı meydana gelen ve birçok ilde yıkıma neden olan depremin ardından kurtarma çalışmaları sürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremin ardından kriz masası oluşturdu. Kocaeli İtfaiye Dairesi Başkanlığında bulunan kriz masasında bölgeye sevk edilen araç ve personel başta olmak üzere gelişen durumlar anlık takip ediliyor.

İTFAİYE ARACI VE PERSONEL
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi depremin hemen ardından harekete geçmiş ve itfaiye araçlarıyla uzman personeli bölgeye sevk etmişti. Kocaeli İtfaiye ekipleri AFAD koordinesinde Kahramanmaraş’ta kurtarma çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi kurtarma çalışmaları için bölgeye yeni ekipler sevk etmeye devam ediyor. İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı A Takımından oluşan personel ve araçlar bugün de deprem bölgesine sevk edildi. Ekipler AFAD Koordinasyonunda enkaz kurtarma çalışmalarına dahil olacak.


Kocaeli,Kocaeli Belediyesi
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu