324379001

Büyükşehir’den Dünya Diyabet Günü’nde anlamlı çalışma

Büyükşehir’den Dünya Diyabet Günü’nde anlamlı çalışma

Büyükşehir’den Dünya Diyabet Günü’nde anlamlı çalışma

Büyükşehir Belediyesi 14 Kasım Dünya Diyabet Günü dolayısıyla AKM önünde stant açtı. Diyabet hemşiresi, beslenme ve diyet uzmanın bulunduğu standa gelen vatandaşlar, şeker ölçümü ve düzenli beslenme ile ilgili bilgi aldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü 14 Kasım Dünya Diyabet Günü’ne özel olarak AKM önünde stant açtı. Alanında uzman diyabet hemşiresi, beslenme ve diyet uzmanının bulunduğu standa gelen vatandaşlar şeker ölçümü yaptırdı. Yapılan ölçümler neticesinde risk haritaları çıkarttı.
Hastalıkla ilgili bilgiler verildi
Sağlık ekipleri açılan standa gelen vatandaşlara Tip-1 ve Tip-2 diyabet hastalıkları, sağlıklı beslenme ve diyabetli hastanın nasıl beslenmesi gerektiğiyle ilgili detaylı bilgiler verdi. Vatandaşlardan gelen sorular alanında uzman kişiler tarafından cevaplandırıldı. Gerek görülen vatandaşlara hekime başvurmaları için önerilerde bulunuldu.
Diyabetten korkmayalım
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Belediye olarak Tıp Merkezimizde alanında uzman birçok hekimimizin yanı sıra diyabetli hastalarla yıllarca çalışmış dahiliye doktorumuz, beslenme uzmanı diyetisyenlerimiz ve sadece diyabetli hastaların ilaçlarını, tedavilerini, tahlillerini ve risk faktörlerini takip eden diyabet hemşirelerimiz ile diyabet hastalarımıza hizmet sunuyoruz. Diyabetten korkmayalım, takip ve kontrollerimizi düzenli yaptıralım “denildi.

 


Sakarya,Sakarya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu