324379001

Büyükşehir'den 'Haydi Spor'a çağrısı

Büyükşehir

Spor dolu bir yaz geçirmeyi hedefleyen Samsun Büyükşehir Belediyesi "Yaz Spor Okulları'nda" fark yaratacak. Başvuruları devam eden spor okullarının açılışı ise 3 Temmuz'da gerçekleşecek.

Samsun'un çocuklarının spor dolu bir yaz geçirmesini planlayan Samsun Büyükşehir Belediyesi "Yaz Spor Okulları'nda" 11 branşta faaliyet gösterecek.

Yoğun geçen bir okul döneminin ardından; çocukların ve gençlerin tatillerini en verimli şekilde geçirmelerine yardımcı olmak, spora özendirmek adına harekete geçen Samsun Büyükşehir Belediyesi, en az bir branşta şampiyon sporcular yetiştirmek istiyor.

Yaz spor okulları Atletizm, Futbol, Badminton, Boks, Güreş, Halter, Kano, Kick Boks, Taekwondo, Voleybol ve Yelken gibi spor branşlarında faaliyet gösterecek.

https://basvuru.samsun.bel.tr/kulturvesporkurslari/ adresinde online başvurular yapılabiliyor. 3 Temmuz'da kapılarını açacak olan "Yaz Spor Okulları" Eylül'ün ilk haftası kapanışını gerçekleştirecek.

7-16 yaş arasındaki çocukların katılabileceği Yaz Spor Okullarında gençler; uzman antrenör ve eğitmenler, eşliğinde hem yaz tatilini verimli bir şekilde geçirecek hem de sevdikleri branşta iyi ve elit sporcu olma yolunda ilk adımlarını atacak.


Samsun,Samsun Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu