324379001

Büyükşehir’den milli maç için büyük hazırlık

Büyükşehir’den milli maç için büyük hazırlık

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Stadyumu'nun çevresi Türkiye-Galler Mili Maçı ve Süper Lig maçlarına hazırlıyor. Hazırlıklar kapsamında yol, kaldırım ve otopark düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “

27 sene sonra yeniden Türkiye A Milli Futbol Takımını ağırlayacak olan Samsun’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından gereli hazırlıklar hızla yapılıyor. 19 Haziran Pazartesi günü saat 21:45’de oynanacak Türkiye-Galler maçı için 19 Mayıs Stadyumu'nun çevresinde Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından hummalı bir çalışma yürütülüyor.

‘UEFA STANDARTLARINA UYGUN OLARAK YAPIYORUZ’
Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı Tekkeköy İlçe Şefi Mustafa Gür, "A Milli takımımızın 2024 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Galler ile yapacağı karşılaşmanın Samsun'da oynanacağının açıklanmasının ardından 19 Mayıs Stadyumu'nun çevresinde hemen çalışmalara başladık. Çalışmalarımızı UEFA standartlarına uygun olarak yapıyoruz. Yol çalışmamız tamamlandı, kaldırım ve diğer çalışmalarımız ise devam ediyor. Ekiplerimiz seferber olmuş durumda, burada çalışmalarımızı hızla tamamlayacağız” diye konuştu.

‘27 YIL SONRA SAMSUN’DA AĞIRLAYACAĞIZ’
Tekkeköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın da Yılport Samsunspor'un Süper Lig’e çıkmasının ardından UEFA ve Süper Lig normlarında bir çalışma yürütüldüğünü söyleyerek “2024 UEFA Eleme Grubu Şampiyonası için Galler Milli Takımı'nı ağırlayacağız. 27 sonra ilk defa Samsun'da milli maç oynanacak. Tüm kurumlarımızla birlikte işbirliği halinde stadyumumuzu hazırlıyoruz. 2 bölüm halinde çalışmalar yürütülüyor. Çevre düzenlemesi ve stadyumun içinde çalışmalar gerçekleştiriliyor. Çevre düzenlemesi ile alakalı Büyükşehir Belediyemiz tarafından otopark alanları düzenleniyor. Asfaltlama ve kaldırım çalışmaları yapılıyor. Biz de stadyum içinde Türkiye Futbol Federasyonu ve UEFA'nın istediği normlara uygun düzenlemeler yapıyoruz” dedi.  

‘TÜM HAZIRLIKLAR YAPILIYOR’
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise Türkiye A Milli Futbol Takımını 27 yıl sonra tekrar Samsun’da ağırlayacak olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek “Türkiye-Galler Mili Maçı ve Yılport Samsunspor’un Süper Lig sezonu için hummalı bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz 19 Mayıs Stadyumu çevresinde tüm hazırlıkları yapıyor. Bu kapsamda Sanayi Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’ndeki bin 950 metrelik çift şerit yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdik. Yolda kazı, dolgu ve zemin iyileştirmesi yapılarak daha konforlu hale getirdik. Takım otobüslerinin giriş yapacağı otopark kısmında düzenleme çalışmalarımız sürüyor, yine kaldırım yenileme çalışmalarımızda da sona gelindi. A Milli Futbol Takımımıza başarılar diliyorum. Bu heyecanı kentimizde yaşayacak olmaktan dolayı çok mutluyuz. A Milli Futbol Takımımızı kentimizde ağırlayacağımız maç gününü heyecanla bekliyoruz” şeklinde konuştu.


Samsun,Samsun Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu