324379001

Büyükşehir’den üniversite öğrencilerine tematik gezi

Büyükşehir’den üniversite öğrencilerine tematik gezi

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Büyükşehir Gençlik Hareketi’ kapsamında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Fotoğrafçılık Topluluğu öğrencilerine Nebiyan Dağı’nda tematik gezi programı düzenlendi. Bu etkinlik ile öğrencilere, sonbahar mevsiminde eşsiz gü

 

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin gençlerin eğitimine ve kişisel gelişimine katkı sunmak için düzenlediği programlar aralıksız sürüyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen ‘Büyükşehir Gençlik Hareketi’ kapsamda üniversite öğrencilerine yönelik olarak tematik gezi programları düzenleniyor. Son olarak Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fotoğrafçılık Topluluğundan 30 öğrencinin katılımıyla Nebiyan Dağı’nda fotoğrafçılık temalı gezi programı gerçekleştirildi. Yaklaşık 10 kilometrelik yürüyüş parkurunda öğrenciler doğa ile iç içe olurken, sonbahar mevsiminde eşsiz güzellikleri içinde barındıran Nebiyan Dağı’nda fotoğraf çekme fırsatı buldu.
 

‘ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK’

Gençlere yeni yaşam deneyimleri sunmanın çok önemli olduğunu belirten Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürü Savaş Keskin, “Gençlik Hareketi kapsamında sonbahar döneminde 100’ücü yıl etkinliklerine ek olarak 8 temalı etkinlik programı düzenliyoruz. Bu etkinliklerden ilki Simenit Gölü’nde uçurtma atölyesiydi, ikincisi taş boyama atölyesiydi bu defa da fotoğrafçılık atölyesini gerçekleştirdik. Öğrencilerimizle Nebiyan Dağı’nda bin 245 rakımına kadar zirveye çıkarak etkinliği tamamladılar. 8 hafta süresince etkinliklerimiz devam edecek. Bir dahaki hafta da Kocadağ’da trekking etkinliğimiz olacak. Bu fırsatlardan tüm öğrencilerimizin faydalanmasını, yararlanmasını istiyoruz.  Bu tür etkinlikler öğrencilerimize yepyeni yaşam deneyimleri sunuyor” diye konuştu.
 

‘BU GEZİ BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR FIRSAT’

Gezi programının kendileri için çok güzel bir fırsat olduğunu söyleyen OMÜ Fotoğrafçılık Topluluğu Başkanı Miraç Şentürk, “Nebiyan Dağı’na birçoğumuz ilk defa geldi. Bu doğal güzelliği görüp çok güzel fotoğraflar çektik. ‘Büyükşehir Gençlik Hareketi’ kapsamında buraya geldiğimiz için çok mutlu olduk. Emeği olan herkese teşekkür ederiz” dedi. Oğulcan Taş isimli öğrenci ise şunları söyledi: “Ben Ankaralıyım daha önce Karadeniz Bölgesi’nin yükseklerine çıkma fırsatım hiç olmamıştı. Dağlarda yürümek çok güzel oldu. Temiz hava aldık. Birbirinden güzel fotoğraflar çekme imkanı bulduk. Bu etkinliği düzenlediği için ve bu fırsatı tanıdıkları için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerimi sunuyorum.”


Samsun,Samsun Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu